Ny stilling i Moderklubben - Sportslig Koordinator

Skrevet d. 17-01-2016 22:16:32

Torben Jensen er ansat som Sportslig Koordinator i Skive IK Moderklub.

Stillingen er ny, men Torben er til gengæld velkendt i klubben. Torben har været tilknyttet SIK som både spiller, træner, bestyrelsesmedlem og Talentchef og hertil kommer en mangeårig indehavelse af UEFA A-licens.

Som sportslig koordinator skal Torben revidere, udvikle og implementere de træningsfilosofier, som skal give fundamentet til vores strukturerede spiller- og klubudvikling. Torben skal ligeledes strukturere udviklingen og uddannelsen af vore trænere.

I praksis betyder det bl.a.: at Torben vil skrive de dokumenter, som beskriver hvad vi skal fokusere på indenfor taktisk, teknisk, fysisk og mental træning i de forskellige årgange. Hvilken spillestil (ikke spillesystem) vi gerne ser trænerne anvende. Implementeringen af Accelererende Teknisk Indlæring - også kaldet ATI. Licensansøgning til DBU. Fungerer som sparringspartner overfor trænerne og gennemfører Evaluerings- og Orienteringsmøder med trænerne.

Velkommen til Torben - vi glæder os til samarbejdet.

Kim Kock