Ny spændende udfordring

Ny spændende udfordring Når vi onsdag afvikler det udsatte o...
Skrevet d. 09-04-2013

Ny spændende udfordring

Når vi onsdag afvikler det udsatte opgør med FC Vestsjælland, er der for begge mandskaber tale om en meget vigtig kamp. Gæsterne er placeret på den øjeblikkelige andenplads i NordicBet Ligaen og er manges favorit til at tage den ene oprykningsplads. Vi på den anden side arbejder for at holde os på afstand af den kedelige nedrykningsstreg.

Vores to første opgør mod FC Vestsjælland i denne sæson er begge blevet spillet i Slagelse. Og i begge tilfælde trak hjemmeholdet det længste strå via to smalle 2-1 sejre. I begge opgør blev det afgørende mål i øvrigt scoret i de døende sekunder.

I lighed med vore to første hjemmekampe afvikles også onsdagens opgør på kunststofbanen i Egeris. Til kampen, der har kick-off kl. 18.00 er der udtaget følgende SIK-trup:

Jonas Baden Jensen, Jonas Olsen, Mads Eriksen, R. J. Allen, Jesper Nielsen, Nicolai Borregaard, Mads Nørby, Mads Pedersen, Mikkel Jespersen, Ayinde Lawal, Mikkel Buur, Rune Nautrup, Jesper Thor Larsen, Dustin Corea, Nicolas Bøgild, Kristoffer Nygaard, Jesper Henriksen og Morten Beck.

Kom ud i Egeris og hjælp de gule på vej til tre point onsdag kl. 18.00 !! DER ER GRATIS ENTRÉ !!!


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu