Ny sejr efter målorgie

Ny sejr efter målorgie Skive IK er ustoppelige i 2. division...
Skrevet d. 21-04-2014

Ny sejr efter målorgie

Skive IK er ustoppelige i 2. division vest. Den oprykning, som ingen i og omkring truppen vil tale om, er endnu ikke et faktum, men det bliver den meget snart. I dag blev det til den femtende sejr i træk, da tredjeplacerede HIK hjemme i Gentofte blev besejret med 5-3. Og da de nærmeste forfølgere fra Rishøj for anden runde i træk måtte nøjes med uafgjort, er SIKernes forspring nu oppe på hele tretten point med ti kampe tilbage af turneringen.

Dagens gevinst blev sikret efter en helstøbt holdindsats, der blev krydret med rigtig flot fodbold. Inden kampen var der bange anelser i truppen for stadion i Gentofte lignede langt fra en fodboldbane. Græs nærmest i ankelhøjde og masser af fugleekskrementer overalt på banen indbød ikke umiddelbart til poleret fodboldspil. Men trods baneforhold der ikke er et divisionsstadion værdig, spillede Skive-holdet en rigtig flot fodboldkamp og vandt en stensikker sejr.

At gæsterne i slutminutter fik lov at score to gange, var mere udtryk for manglende koncentration hos SIKerne end for styrke hos hjemmeholdet. Dette illustreres måske bedst ved, at HIK måtte spille de sidste små ti minutter af opgøret ti mod elleve. Hjemmeholdets træner Hasse Kuhn havde brugt sine tre udskiftningsmuligheder, da en skade tvang én af HIKerne til at forlade kampen før tid. Dermed måtte hjemmeholdet slutte opgøret i undertal, men formåede altså alligevel at pynte på resultatet i slutminutterne.

Straks fra kampens start var det Skive, der tog teten. Og allerede efter seks minutters spil brød Mikkel Jespersen igennem hjemmeholdets forsvar. Inde i straffesparksfeltet blev Mikkel nedlagt til det, som alle så som et klart straffespark. Men ikke kampens dommer Yasin Seker, der dømte film og advarsel til Mikkel. Men efter lige godt en halv times spil, tog Mikkel Jespersen så hævn, da han bragte det på dagen rødklædte Skive-hold i front.

Fra starten af anden halvleg kom Jesper Thor Larsen på banen for en småskadet Jesper Henriksen. Tendensen fra første halvleg fortsatte efter pausen. Det var fortsat SIKerne, der styrede begivenhedernes gang. Og efter bare seks minutters spil af anden halvleg slog topscorer Anders Hostrup til med sæsontræffer nummer tyve. Og blot seks minutter senere kunne Mikkel Jespersen, med hans anden scoring på dagen, så definitivt afgøre kampen, da han efter en hurtig omstilling bragte SIKerne foran med 3-0. Senere headede anfører Jakob Andersen efter hjørnespark målet til 4-0 ind, inden Mikkel Cramer med sin første scoring for SIK gjorde det til 5-0.

Kort tid efter Cramers scoring kom så hjemmeholdets første reducering. Scoringen sat ind på et straffespark, dømt på Kristian Nielsen for en forseelse, som ifølge Kristian selv ikke var der, og som under alle omstændigheder blev begået udenfor straffesparksfeltet. Men straffespark eller ej kørte Skive-mandskabet en sikker sejr hjem. Dette kunne de to sene og unødvendige scoringer fra hjemmeholdet i slutminutter ikke lave om på.

Næste opgave for topholdet er allerede på fredag, hvor holdet hjemme på SPAR NORD Arena tager imod et andet hold i form. Fredagens gæster er nemlig Odder, som ikke har tabt i de seneste syv kampe.

Kampfakta:

HIK - Skive IK 3-5 (0-1)

Målscorere:

33. min. 0-1 Mikkel Jespersen

51. min. 0-2 Anders Hostrup

57. min. 0-3 Mikkel Jespersen

69. min. 0-4 Jakob Andersen

71. min. 0-5 Mikkel Cramer

75. min. 1-5 Matthias Thrane, straffespark

86. min. 2-5 Frederik Korch

88. min. 3-5 Anton Peterlin

Startopstilling:

Daniel Krog, Sebastian Moneron, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mikkel Cramer, John Dyring, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen,

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu