Ny jyllandsserietræner

Skrevet d. 02-12-2016 10:19:13

Der er med stor fornøjelse at vi kan byde Erik Nygaard velkommen tilbage i Skive IK, Erik har tidligere slået sine folder som spiller i klubben, og har været spillende træner i klubber rundt om Skive der som spillet i Jyllandsserien, serie 1, serie 2, Erik har således en bred såvel spiller som træner erfaring med sig tilbage i Skive IK.

Det skal dog bemærkes at Erik ikke er ansat som spillende træner, men til udvikling af vores unge talentfulde trup, hvis overordnede målsætning for foråret vil være at bevare jyllandsserie status.

Vi overbeviste om at Erik er den rette mand til at stå i spidsen for vort jyllandsserie hold, såvel fodboldfagligt som socialt og ser frem til et forhåbentlig langvarigt samarbejde.

René Petersen

Sportschef Senior