Ny dyr afslutning for Skive

Skrevet d. 07-08-2017 13:04:27

I Skives sæsonpremiere for godt en uge siden mod Nykøbing FC betød en kollaps i de sidste 10 minutter at en føring på 2-1 blev ændret til et nederlag på 2-3, men søndag eftermiddag gik det endnu værre.

I hjemmekampen mod Brabrand, der var flyttet til opvisningsbanen på træningsanlægget i Egeris, førte Skive med 3-1 med syv minutter af den ordinære spilletid tilbage, men inden dommer Aydin Uslu gav slutfløjtet havde Brabrand straffet hjemmeholdet med tre mål og ændret resultatet til Brabrand-sejr på 4-3. En ny gyselig afslutning betød, at Skive havde indkasseret et nyt unødvendigt nederlag - og så på hjemmebane!
Kampen fik ikke den bedste optakt, da den normale anfører John Dyring måtte melde fra med en skade under opvarmningen.
Skive fik dog en drømmestart på kampen, da der allerede efter tre minutter stod 1-0 til hjemmeholdet. Et frispark fra Mathias Pedersen sejlede henover et noget passivt Brabrand-forsvar, hvor Magnus Jensen og Martin Thomsen fikserede modstanderne så meget, at bolden i forvirringen gik over målstregen til en 1-0-føring til Skive på noget, som dommeren karakteriserede som selvmål.
Brabrand var tæt på en udligning efter 17 minutters spil, da Brabrand-spillerne efter et hjørnespark og en noget spektakulær indgriben fra Skives målmand Andreas Raahauge, mente at bolden var over stregen, men både dommer og linjedommer var af en anden opfattelse og vinkede afværgende.
Skive havde senere i halvlegen to meget nærgående forsøg ved Mikkel Frandsen og Magnus Jensen og i begge tilfælde måtte Brabrands målmand, Marc Højland Jepsen, præstere refleksredninger for at undgå scoringer.
SKIVE FORAN 2-0 OG HELIKOPTERLANDING
Skive kom godt ud til anden halvleg og da Frederik Brandhof scorede et flot mål på hovedstød efter 57 minutter på et godt oplæg fra Mikkel Frandsen så det ud til at Skive havde kampen under kontrol.
Så fulgte en aldeles usædvanlig episode, da en tilkaldt lægehelikopter måtte lande på nabobanen for at komme en syg tilskuer til undsætning. Dommeren valgte naturligvis at afbryde kampen så længe lægehjælpen stod på, at det betød en pause på 11 minutter.
Det så ud til at Brabrand kom bedst ud efter den ufrivillige pause, og det blev til en reducering til 1-2 ved Thomas Wiggers, da Andreas Raahauge tabte bolden efter en noget usikker indgriben.
Skives Jesper Henriksen, der kort forinden var blevet indskiftet, ville det dog anderledes og med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid scorede han til 3-1 og så troede de godt 600 tilskuere i Egeris, at nu var sejren hjemme.
De havde dog gjort regning uden Brabrand for på en fantastisk afslutning formåede østjyderne at score tre mål på de fire minutter, der var tilbage af den ordinære spilletid og de 11 minutter dommer Aydin Uslu havde lagt til i forbindelse med helikopter-undsætningen.
Først gjorde Nichlas Ørbæk Knudsen det til 2-3 i det 86. Minut efter hjørnespark og klumpspil, hvor Skive-forsvaret ikke fik clearet bolden ordentlig væk. Stadionuret havde netop rundet de 90 minutter, da der blev dømt straffespark mod Anders Hagelskjær for hands, og Kenan Hajderevic scorede sikkert til 3-3.
Tilskuerne havde svært ved at tage modgangen, men stillede sig tilsyneladende tilfreds med det ene point, da Brabrand fik en af de omstillinger, som Skives cheftræner Kim Kristensen havde advaret imod inden kampen, og så måtte Christoffer Østergaard se sig overspillet af to hurtige Brabrand-spillere. Nichals Ørbæk Knudsen kunne med sit andet mål sikre en Brabrand-sejr på 4-3.
Surt show for Skive og stor glæde hos oprykkerne fra Brabrand, der har hentet fire points i de første to kampe.
Skives startopstilling:
Andreas Raahauge - Martin Thomsen, Christoffer Østergaard, Magnus Jensen - Mikkel Frandsen, Andreas Hagelskjær, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof, Ayinde Laval - Jeppe Mogensen og Thomas Dalgaard.
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu