Ny aftale til Oliver I Pedersen!

Skrevet d. 31-05-2016 09:20:47

I forbindelse med sæsonens sidste træning kunne vi offentligøre, at vi har forlænget samarbejdet i den kommende sæson med unge Oliver I Pedersen.

-Oliver er et rigtig stort og åbenlyst talent og med den nye aftale i hus glæder vi os til at arbejde videre og præge hans udvikling i den rigtige retning.-Oliver besidder nogle enorme tekniske fodboldmæssige færdigheder og kan vi sammen få udløst potentialet bliver det spændende.

-Oliver har stadig rigtig meget at lære i forhold til 1.division, men han arbejder professionelt og hårdt for hele tiden at blive bedre.

Stort tillykke til Oliver.-Vi er mange som glæder os til at følge dig i den kommende sæson!

Sidste træning blev også brugt på at tage afsked med angriber Mikael Uhre og forsvarskrumtappen Jakob Andersen som begge har valgt at søge nye udfordringer.

Uhre har gennemgået en flot udvikling i SIK og lur mig om han ikke også kommer til at score mange mål i fremtiden andetsteds.

Kulturbæreren Jakob ”Hurup” Andersen har valgt at drosle ned på fodbolden og i stedet fokusere på den civile karriere i Jyske Bank.

”Hurup” slutter dermed en flot karriere på topplan i Skive IK, hvor han om nogen altid har været garant for højt bundniveau og benhårdt arbejde.

Held og lykke til dem begge og tak for alt!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu