Ny aftale til Morten Janichen!

Skrevet d. 03-06-2017 12:50:15

Det er ingen hemmelighed, at Skive IK har den yngste spillertrup i 1.division. -Det er ej nogen hemmelighed, at vi til den kommende sæson har lutter unge målmænd i truppen. -Fast inventar er 21 årige Emil Kobberup samt nytilkomne fra FCM Andreas Raahauge på 19 år. -Derudover træner målmandstalentet 19 årige Niklas Lindemann også jævnligt med 1.divisionstruppen.

Ovenstående afspejler at vi i SIK ikke er bange for at satse ungt og bekræfter, at vi efterlever vores motto; ”Er man god nok, ja så er alderen underordnet”.

Vores unge målmænd kommer også i den nye sæson i gode hænder, da vi netop har indgået en forlængelse af vores målmandstræneraftale med dygtige Morten Janichen.

Morten bestod i 2016 ”Goal Keeper Advance-A License UEFA træner eksamen”, hvilket rangerer som den absolut højeste målmandstræneruddannelse i Europa.

Morten er en kæmpe kapacitet og med sin afsmittende professionalisme, engagement, hårde arbejde og store faglighed får vores unge målmænd de bedste forudsætninger for optimal udvikling i den kommende sæson.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu