Nulløsning i Viborg

Nulløsning i Viborg Søndagens lokalopgør i Viborg blev rent ...
Skrevet d. 17-08-2014

Nulløsning i Viborg

Søndagens lokalopgør i Viborg blev rent chance- og målmæssigt et fattigt opgør i og med det hele sluttede som det startede - 0-0. Oprykkerne matchede til fulde fuldtidsprofferne og fik fortjent det ene point med hjem til Skive. Og for tredje kamp i træk - inklusive pokalkampen mod Vendsyssel FF - spillede SIK-holdet til nul.

Igen i dag hang kæderne i størstedelen af opgøret rigtigt godt sammen og Daniel Krog måtte vel reelt set blot præstere én decideret redning. Denne redning kom efter blot fem minutters spil, da Krog måtte ud i fuld længde for at vifte Lukas Leragers afslutning til hjørnespark.

Fra kampens start var det hjemmeholdet, som satte sig på kampen. De gule virkede en smule nervøse og formåede vel knap at ramme hinanden tre gange i træk. Men trods spilovertaget formåede hjemmeholdet meget sjældent at bringe en rigtig stærk SIK-defensiv på glatis. Og som nævnt formåede de grønstribede kun én enkelt gang at teste Daniel Krog i Skive-målet. I den anden ende var der langt mellem SIK-mulighederne. Tættest på før pausen var Mikkel Cramer efter en hurtig omstilling, men hans afslutning sneg sig udenom fjerneste stolpe.

Efter pausen var det fortsat hjemmeholdet, der var mest i boldbesiddelse. Men efterhånden som halvlegen skred frem fik de gule mere og mere fat i kampen. Og efter en lille times spil var Jakob Andersen tæt på, da hans afslutning blev rettet af og var tæt på at snyde Peter Friis Jensen i hjemmeholdets mål.

Med en lille halv time igen gav cheftræner Jakob Michelsen debut til Mikael Uhre. Og i to omgange var Uhre uhyre tæt på at få en drømmedebut. Først opfangede han med et lille kvarter tilbage af opgøret en dårlig aflevering fra hjemmeholdets Jonas Thorsen. Men desværre fik Peter Friis Jensen blokeret Uhres afslutning til hjørnespark. Og med godt fem minutter tilbage af opgøret blev Uhre spillet godt i dybden af Ayinde Lawal, men denne gang sad afslutningen lige på hjemmeholdets keeper.

Fire kampe inde i turneringen er de gule fortsat ubesejrede og indtager aktuelt tredjepladsen i rækken med samme antal point som dagens modstander. Næste opgave for de gule er endnu en udekamp i form af en tur til Fredericia næste søndag.

Kampfakta:

Viborg FF - Skive IK -0 (0-0)

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild

Udskiftninger:

66. minut Mikael Uhre afløser Jesper Henriksen

88. minut Anders Vestergaard afløser Nicolas Bøgild

91. minut Victor Nielsen afløser Mikkel Jespersen

Advarsler:

Viborg: Jonas Thorsen

Skive: John Dyring, Jesper Nielsen

Tilskuertal: 4.436

Dommer: Michael V. Jensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu