Nu gælder det offensiven

Skrevet d. 13-07-2017 13:00:03

Nu gælder det offensiven

Selvom det blev det til det fjerde nederlag af fire mulige i træningskampene forud for den kommende sæson i i NordicBet-Ligaen , tager cheftræner Kim Kristensen mange positive ting med fra kampen mod Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg, der blev spillet på opvisningsbanen på træningsanlægget i Egeris og endte med en sejr på 2-0 til gæsterne fra Esbjerg.
- Vi mødte en rigtig god modstander, og Esbjerg vandt en fortjent sejr, men når det er sagt, fik jeg mange ting ud af kampen, som kan bruges når turneringen starter om knap tre uger, siger Kim Kristensen.
- Jeg så, at når vi stod organiseret i forsvaret, kom Esbjerg ikke til chancer, og set i bakspejlet kunne begge vestjydernes mål være undgået. Ved scoringen til 1-0 med 10 minutter tilbage af første halvleg sker der en omstillingsfejl højt oppe på banen, der giver Esbjergs nye mand, Nico Carnat, der kommer på en lejeaftale fra den engelske Championship-klub, Wolverhampton, frit løb og han serverede bolden for fødderne af Anders Dreyer, der efter et par finter scorede let.
Ved det andet mål en halv snes minutter før slutfløjtet fik Skive ikke ordentlig clearet efter et massivt Esbjerg-pres, og efter en redning på målstregen kunne Anders Dreyer score sit andet mål til slutresultatet 2-0.
- Vi havde også flere chancer i kampen, blandt andet til Thomas Santos, der lige før og lige efter pausen fik et par gode tilbud, men desværre uden mål, siger Kim Kristensen, der også så Jeppe Mogensen have en god hovedstødschance midt i anden halvleg, men igen uden resultat.
- Det er klart, at fire træningsnederlag og kun et enkelt mål scoret ikke er tilfredsstillende, lyder det fra Kim Kristensen.
- Vi mangler offensive kvaliteter, og det skal vi træne intensiv på i de sidste træningspas op til sæsonstarter. Det har ikke været vores primære fokus i de første uger, men det er helt sikkert at nu skal vi bygge betydeligt mere på den offensive fase.
Kim Kristensen så trods nederlaget adskillige gode ting i træningskampen.
- Vi spillede nærmest lige op med nedrykkerne fra Superligaen, men begik et par dumme fejl, der kostede dyrt, siger cheftræneren.
Han gav tilbagevendte Martin Thomsen en halvleg og det var som bageste mand sammen med Magnus Jensen. Martin afløste Christoffer Østergaard, der havde spillet en flot 1. Halvleg.
- En plads i bagkæden kan blive Martin Thomsens fremtidige position, mener Kim Kristensen.
- Martin er med sin store rutine god til at dirigere sine medspillere, både bagude, men også fremad banen, og så kan han med sit gode venstreben skabe farlige afleveringer. For en træner er det skønt at have et luksusproblem, hvor vi efterhånden er stærkt kørende både bagude, men også på midtbanen, hvor der er flere bud på plads i startopstillingen, siger Kim Kristensen, der måtte se Jesper Henriksen og Magnus Jensen humpe rundt under og efter kampen.
Lørdag gælder det den femte træningskamp, denne gang mod Vejle og den kamp spilles på Højslev Stadion på Stoholmvej i Nr. Søby kl. 13.