Nederlag til topholdet

Nederlag til topholdet Sæsonens tredje møde med Vejle Boldkl...
Skrevet d. 07-04-2013

Nederlag til topholdet

Sæsonens tredje møde med Vejle Boldklub Kolding blev ikke lykkens gang for SIK. Søndag eftermiddag måtte vi nemlig forlade Nørreskoven med et nederlag på i bagagen.

Meldingerne fra Vejle Stadion fortæller om en chancefattig indledning på opgøret. Første store Skive-chance kom efter godt en halv times spil, da et godt langskud fra Mikkel Jespersen tvang hjemmeholdets keeper Kasper Jensen til en stor redning. Kort efter kunne den tidligere SIK-spiller Andreas Albers så bringe hjemmeholdet i front, da han stod umarkeret i feltet og let kunne sætte bolden i kassen. Men med blot tre minutter til pausen bragte Ayinde Lawal balance i regnskabet, da han fra kanten af feltet tørt huggede bolden i kassen uden chancer for Kasper Jensen i hjemmeholdets mål. Dermed endte en forholdsvis chancefattig halvleg som den startede - helt lige.

I anden halvleg var det hjemmeholdet der kom bedst ud, og allerede efter seks minutter bragte de sig i front, da Nikolaj Agger var først på en ripost. Og yderligere seks minutter senere var den så gal igen. Et hjørnespark endte hos Godwin Antwi, der tæt under mål let kan bringe hjemmeholdet foran 3-1.

Herfra var hjemmeholdet i kontrol til trods for at SIKere heroisk forsøgte at fighte sig tilbage i kampen. Men desværre lykkedes det, trods flere gode forsøg, ikke at komme tilbage, og hjemmeholdet kunne notere deres femte sejr i træk. Bedste forsøg for SIK havde Mikkel Jespersen, da han kort før tid tvang hjemmeholdets målmand til en stor redning efter et godt langskud.

Næste opgave for SIKerne er allerede på onsdag, når vi kl. 18.00 spiller den udsatte kamp mod et andet af topholdene i NordicBet Ligaen - FC Vestsjælland. Kampen afvikles på kunststofbanen i Egeris og herfra skal lyde en opfordring om at komme i Egeris og støtte de gule.

Kampfakta:

Vejle Boldklub Kolding - Skive IK 3-1 (1-1)

Målscorer:

35. min. 1-0 Andreas Albers

42. min. 1-1 Ayinde Jamiu Lawal

51. min. 2-1 Nikolaj Agger

57. min. 3-1 Godwin Antwi

Staropstilling:

Jonas Jensen, R. J. Allen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Pedersen, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Mikkel Buur, Rune Nautrup, Dustin Corea, Morten Beck Andersen

Udskiftninger:

63. min. Nicolas Bøgild afløser Dustin Corea