Nederlag i Silkeborg

Nederlag i Silkeborg Lørdagens træningsopgør med NordicBet L...
Skrevet d. 22-02-2014

Nederlag i Silkeborg

Lørdagens træningsopgør med NordicBet Liga-mandskabet fra Silkeborg IF endte med et nederlag på 0-3. På en råkold lørdag var hjemmeholdet samlet set de fortjente vindere på trods af hjemmeholdet blev hjulpet godt på vej af et par tvivlsomme straffesparkskendelser.

Opgøret på kunstbanen i Silkeborg startede dog ganske jævnbyrdigt. Et godt organiseret SIK-hold formåede at stresse et teknisk stærkt hjemmehold. Og når bolden kom på Skive-fødder, blev den flyttet klogt rundt. Chancemæssigt gik der det meste af en halv time, før der for alvor skete noget. Først var det hjemmeholdets Daniel Ahonen, der tæt under mål sparkede lige forbi. Og kort efter var det Anders Hostrup, der blev sendt afsted på en friløber af Mikkel Cramer. Men helt alene med hjemmeholdets keeper Kasper Jensen, svigtede topscoreren. Senere i halvlegen havde Mikkel Jespersen et godt frisparksforsøg, som samme Jensen fik reddet til hjørnespark. Og bedst som det lignede en nulløsning til pausen fik hjemmeholdet tildelt et straffespark - dømt på Mads Nørby for et frispark på Frans Dhia Putros. Helt neutralt vurderet fra tæt hold var der tale om en ren tackling, som ydermere blev sat ind udenfor feltet. Men never mind hjemmeholdets Emil Scheel udnyttede sikkert til pauseføring 1-0.

Om hjemmeholdet fik brun lagkage eller andet godt sammen med pausetheen skal være usagt. Men fra starten af anden halvleg satte hjemmeholdet SIKerne under et markant pres, og flere gange var det tæt på at blive 2-0. Og efter en lille times spil kom scoringen til 2-0, da Emil Scheel hamrede bolden i kassen. Og kort efter blev det hele så definitivt afgjort, da hjemmeholdet fik tilkendt endnu et straffespark - dømt på debuterende og netop indskiftede Sebastian Moneron (foto) for benspænd på SIFs Jeppe Illum.

Efter 3-0 scoringen slap hjemmeholdet lidt af grebet, og de på dagen rødklædte SIKere kom bedre med i opgøret. Men hvor afleveringerne i første halvleg var sikre og præcise, kneb det mere med præcissionen efter pausen. Den største mulighed for reducering tilfaldt Jesper Henriksen, men hans hovedstød efter et hjørnespark gik snert forbi.

Samlet set en fin træningskamp, hvor SIKerne igen blev udfordret gennem samtlige minutter, og specielt i store dele af første halvleg leverede en rigtig fin indsats rent spillemæssigt. Til dagens kamp måtte Christian Andreasen og Kristian Nielsen i sidste øjeblik med forfald. Andreasen grundet et hold i ryggen og Nielsen med lidt problemer i den ene ankel. Næste udfordring er allerede på tirsdag, hvor turen går til Kjellerup og et opgør med det lokale Danmarksseriehold.

Kampfakta:

Silkeborg IF - Skive IK 3-0 (1-0)

Målscorere:

43. min. 1-0 Emil Scheel, straffespark

58. min. 2-0 Emil Scheel

66. min. 3-0 Christian Sørensen, straffespark

Startopstilling:

Henrik Kappelborg, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Mads Nørby, John Dyring, Dustin Corea, Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild, Mikkel Cramer, Anders Hostrup

Udskiftninger:

46. min. Jesper Henriksen afløser Anders Hostrup

57. min. Sebastian Moneron afløser Jesper Nielsen

59. min. Jesper Thor Larsen afløser Mikkel Cramer

71. min. Sune Kiilerich afløser Mads Nørby

83. min. Sebastian Lau og Frederik Brandhof afløser Dustin Corea og Nicolas Bøgild

88. min. Emil Zetterquist afløser Mikkel Jespersen

Advarsler:

Silkeborg: Jeppe Illum

Skive: Mikkel Cramer, Sebastian Moneron

Dommer: Martin Rasmussen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu