Nederlag i sidste test!

Skrevet d. 28-02-2017 11:29:35

Vinterens sidste testkamp imod Hobro IK blev en blandet oplevelse for vores unge mandskab.

I åbent spil var der rigtig mange positive tendenser, som vi kan tage med videre og i perioder af kampen spillede vi rigtig god, hurtig og chanceskabende fodbold.

Til gengæld var vores åbning på kampen et grimt dejavu på efterårets første opgør`imod de fysisk stærke HIKèr.

-Vi var slet ikke i omdrejninger fra kampens start og kæmpe cadeu herfra til et tændt Hobro-mandskab som i kampens indledning var minimum et par niveauer over os på alle målbare parametre.-Vi blev i den grad straffet af Hjemmeholdet som viste vejen med parathed, power og fysik som i den grad overmatchede os.

Vi burde havde scoret flere kasser undevejs, men 4-1 nederlaget var på baggrund af ovenstående et fair resultat og ingen tvivl om, at vi alle fik et wake-up call om hvad som venter os, når turneringen skydes igang søndag i Vejle.

Konditionelt og fysisk er vi hvor vi skal være og med nogle gode træningspas i benene de kommende dage, så skal cheftræner Kim Kristensen nok få sat en slagkraftig trup sammen til premieren i Vejle.

Kampen blev desværre skæmmet af, hvad der lignede en grim knæskade til hjemmeholdets Edgar Babayan.-Herfra de bedste tanker til den unge Hobro-spiller.

Ellers var det fra kampen værd at bemærke, at Oliver I Pedersen havde sidste fod på vores enlige scoring.-Vi slap afsted fra kampen uden yderligere skavanker og generelt lysner det på skadesfronten i truppen.

-Vores 2.halvleg klart bedre end vores 1.halvleg og kan vi bygge videre på de sidste 45 minutter, så bliver det helt sikkert en spændende sæsonåbner på søndag i Vejle.

Vores unge spillertrup glæder helt vildt.-Der er stor konkurrence om startpladserne og rammer alle mand dagen på søndag, ja så kan selv et dygtigt Vejle-mandskab ikke vide sig sikker.