Nederlag i sæsonafslutningen

Nederlag i sæsonafslutningen På et forblæst stadion i Næsby ...
Skrevet d. 23-06-2014

Nederlag i sæsonafslutningen

På et forblæst stadion i Næsby måtte Skive IK lørdag eftermiddag indkassere et smalt 1-0 nederlag til et hjemmehold, som gennem hele kampen fightede det bedste de havde lært for selv at redde livet i 2. division. At det i den sidste ende blev hjemmeholdet, som løb med sejren og de tre point, var måske ikke helt fortjent. Men på dagen kunne de gule ikke få bolden det sidste stykke over stregen trods fine muligheder.

Straks for kampens start var det de gule, som satte sig på spillet. Hjemmeholdet havde svært ved at følge med, når Skive-mandskabet hurtigt flyttede bolden omkring. Efter godt et kvarters spil fik Frederik Brandhof chancen for at bringe gæsterne i front, da han modtog bolden midt foran hjemmeholdets mål. Men desværre blev afslutningen sendt langt forbi. Flere gange i løbet af de første femogfyrre minutter var der optræk til en føring til gæsterne, men hver gang var det lige ved og næsten. Sidste mulighed inden pausen tilfaldt Mikkel Jespersen, men hans afslutning sad lige på Rasmus Lund i hjemmeholdets mål.

Efter pausen fortsatte SIKerne med hurtige kombinationsspil, og det var vel kun et spørgsmål om tid før hjemmeholdet ville løbe tør for kræfter. Mulighederne for at føringsmål til de gule var i flere omgange til stede. Blandt andet sparkede Sebastian Lau over mål ligesom Mikkel Cramer sendte en afslutning fra distancen tæt forbi hjemmeholdets mål. Og bedst som alle forventede at nu kom der hul på bylden slog hjemmeholdet så til på noget der knap var en chance. Efter et Næsby-hjørnespark endte bolden tilfældigt hos hjemmeholdets topscorer Martin Lund og han sparkede resolut bolden i kassen uden chance for Tunde Ogunbiyi i Skive-målet. Fortjent var det ikke, men sådan er fodbold også engang i mellem.

Scoringen gav hjemmeholdet ny luft og resten af opgøret blev en jævnbyrdig affære. Der var i den resterende del af opgøret muligheder til begge mandskaber for scoringer, men ingen af holdene formåede altså at udnytte mulighederne.

Målet inden sæsonen var oprykning, og dette blev til fulde indfriet efter en overbevisende indsats gennem hele sæsonen. En kort men velfortjent sommerferie er startet. Om bare to uger kalder den nygifte cheftræner - TILLYKKE Jakob - atter til træning på anlægget i Egeris. Og så går forberedelserne til en spændende sæson i NordicBet Ligaen i gang.

Kampfakta:

Næsby BK - Skive IK 1-0 (0-0)

Målscorere:

67. min. 1-0 Martin Lund

Startopstilling:

Tunde Ogunbiyi, Mads Nørby, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, John Dyring, Kristian Nielsen, Mikkel Cramer, Frederik Brandhof, Mikkel Jespersen, Sebastian Lau

Udskiftninger:

73. min. Jesper Thor Larsen afløser Mads Nørby

84. min. Mathias Gertsen afløser Sebastian Lau

88. min. Andreas Kiilerich afløser Frederik Brandhof

Advarsler:

Næsby: Ingen

Skive: Ingen

Tilskuertal: 731

Dommer: Allan Staal


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu