Nederlag i første test!

Skrevet d. 03-07-2016 20:08:25

Helt som ventet blev det en rigtig stor udfordring, da vi søndag eftermiddag mødte forrige års danske mestre fra FCM i den første af sæsonens tre testkampe.

-Uldjyderne stillede til start med en god blanding af rutinerede spillere med flotte CVèr og det kombineret med unge fremadstormende stortalenter var en stærk cocktail.

Det var i store perioder af kampen tydeligt at FCM`s indbyrdes relationer var på et klart bedre niveau end hos os.

Ovenstående var dog ingen overraskelse, da vi til kampen havde valgt at give samtlige af vores prøvespillere en hel halvleg hver.

FCM spillede generelt en god kamp, men i flere perioder af kampen viste vi også gode spillemæssige takter. -På den centrale midtbane viste anfører John Dyring i første halvleg, at han er på vej tilbage i form efter langtidsskade og mon ikke han står knivskarpt, når det for alvor går løs om tre uger.-Arbejdsindsatsen kan der ikke sættes en finger på og samtlige spillere arbejdede benhårdt kampen igennem.-

FCM`s sejr på 0-4 var indiskutabel, men at vi ikke fik scoret i kampen skyldtes ikke mindst storspil af ulvenes klassemålmand Mikkel Andersen.-I et par situationer viste han klassen og hvorfor han er en sikker sidste skanse på et af de absolut bedste mandskaber i Danmark.

-Det lidt ærgerlige fra kampen var at tre af fire FCM kasser kom på baggrund af personlige fejl og det skal vi have barberet væk til næste kamp.

Kampen var en god lektion for vores unge mandskab. -Vi fik rigtige mange værdifulde meter i benene og i en periode hvor der er fokus på det fysiske kan vi bruge kampen til rigtig meget.

-Allerede næste søndag kl. 14.00 spiller vi igen på SPAR NORD ARENA, når vi får besøg af Vendsyssel FF i næstsidste testkamp.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu