Nederlag i den sidste test

Nederlag i den sidste test Fredagens testkamp mod et ikke ue...
Skrevet d. 26-07-2013

Nederlag i den sidste test

Fredagens testkamp mod et ikke uefent Danmarksseriemandskab fra Kolding IF endte i et 1-3 nederlag. Et nederlag der måske ikke var helt fortjent målt på spil og chancer. Men omvendt forstod gæsterne, i modsætning til hjemmeholdet, at udnytte mulighederne, når de opstod.

Til opgøret på SPARNORD ARENA havde cheftræner Claus Madsen valgt at se helt bort fra Jakob Andersen, da han endnu ikke er kommet sig helt ovenpå sygdom tidligere på ugen. I startopstillingen var - og med fuld spilletid - til gengæld Henrik Kappelborg og Andreas Kiilerich. Den sidste nye mand - Christian Andresen - fik det sidste kvarter af opgøret.

På et rigtig lun sommeraften var det SIKerne, der startede klart bedst. Og allerede efter fem minutter fik først Jesper Henriksen og umiddelbart efter Nicolas Bøgild muligheden for at bringe de gule i front, men skarpheden manglede. I specielt den første halve time var SIKerne klart bedst, men gæsterne lurede hele tiden på hurtige omstillinger og bolde i dybden til den lille hurtige Justice John Erhenede.

Flere gange i løbet af første halvleg var der tegning til store muligheder til de gule, men desværre manglede den sidste aflevering eller det sidste touch som oftest. Men dette til trods spillede SIKerne sig frem til flere gode muligheder. Blandt andet blev Anders Hostrup sat i scene efter et hurtigt opspil med ganske få stationer undervejs. Og siden hen blev Mikkel Jespersen sendt afsted i dybden på en god stikning fra netop Hostrup. Men i mål kom bolden desværre ikke.

Efter pausen faldt kvaliteten i hjemmeholdets boldomgang. Og efter en lille times spil udnyttede Justice John et passivt SIK-forsvar, og bragte gæsterne i front. Udligningen faldt kort tid efter, da en Kolding-forsvarer headede en lang bold fra Henrik Kappelborg over hovedet på egen keeper.

Umiddelbart efter udligningen fik netop indskiftede Jonas Thomassen en stor mulighed for at bringe de gule i front, men afslutningen sneg sig lige akkurat udenom gæsterne mål. I stedet for var det gæsterne, der atter i slutfasen slog til. Føringsmålet sat ind af den tidligere SIKer Rune Nautrup, da en løs bold nærmest dumpede ned i hovedet på ham. Og i slutminutter kunne gæsterne udnytte en misforståelse i SIK-forsvaret til at lukke og slukke til 1-3.

Efter sejre i de tre foregående testkampe mod Viborg FF, Hobro og Thisted FC var fredagens nederlag en lille reminder om, at træerne ikke vokser ind i himlen. Der var periodevis gode momenter, men skarpheden i såvel forsvar som angreb manglede lidt for ofte fredag aften. Nu har cheftræner Claus Madsen og truppen én uge til at få pudset af og rettet til. Fredag den 2. august kl. 19.00 er der nemlig sæsonstart på Spektrum Odder.

Kampfakta:

Skive IK - Kolding IF 1-3 (0-0)

Målscorere:

58. min. 0-1 Justice John Erhenede

66. min. 1-1 selvmål

83. min. 1-2 Rune Nautrup

90. min. 1-3

Startopstilling:

Henrik Kappelborg, Andreas Kiilerich, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, John Dyring, Mikkel Jespersen, Jesper Thor Larsen, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

64. min. Nicolai Borregaard afløser Jesper Nielsen

64. min. Jonas Thomassen afløser Jesper Thor Larsen

75. min. Christian Andresen afløser Jesper Henriksen

83. min. Anders Thomassen afløser John Dyring


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu