Næstsidste test i Nr. Søby

Skrevet d. 14-07-2017 11:27:40

Både Skive IK og Vejle Boldklub skal i gang med den næstsidste afpudsning inden sæsonstarten om 14 dage, når de to NordicBet-liga-klubber lørdag kl. 13 mødes i en træningskamp på Højslev Stadion i Nr. Søby.

Skive mangler Thisted på Lerpytter Stadion, inden sæsondebuten mod Nykøbing FC den 30. Juli på udebane, mens Vejle skal møde naboklubben Fredericia FC i den sidste testkamp inden sæsonstarten mod HB Køge.
Skive og Vejle er ikke faste træningsmodstandere, og det er kun blevet til syv testkampe siden 2004. Det er blevet til en enkelt Skive-sejr, to sejre til Vejle, og tre gange har de to klubber spillet lige op.
I den seneste træningskamp i Egeris for to år siden blev det til en målløs testkamp. Året før vandt Vejle med 2-1 trods et føringsmål af Mikkel Cramer, og i de øvrige træningskampe finder vi målscorere for Skive som Andreas Albers, Rune Bach og Johnny Tveen.
Ingen af de to klubber i lørdagens træningskamp har haft den ultimative succes i optakten. Skive har som de fleste ved spillet fire træningskampe og fire nederlag, 0-3 til Randers (Superligaen), 0-1 til Hobro (Oprykker til Superligaen), 1-2 til Silkeborg IF (Superligaen) og 0-2 til Esbjerg fB (Nedrykker fra Superligaen).
Vejle har spillet tre træningskampe med en uafgjort og to nederlag som facit. Vejle har tabt 1-3 til Randers FC, fik en slem lussing på 1-5 mod Esbjerg fB og sidst endte det med en målløs 0-0-kamp mod Vendsyssel.
Husk - vil du overvære den næstsidste testkamp inden sæsonstarten er det lørdag kl. 13 på Højslev Stadion i Nr. Søby.