Michelsen: - Vi burde have lukket den tidligere

Michelsen: - Vi burde have lukket den tidligere Siden ankoms...
Skrevet d. 07-05-2014

Michelsen: - Vi burde have lukket den tidligere

Siden ankomsten til Skive tilbage i marts måned har cheftræner Jakob Michelsen stået i spidsen for Skive IKs bedste mandskab i otte kampe - den sidste træningskamp i Kolding og forårets første syv turneringskampe. Alle otte kampe er endt med SIK-sejre. Og som det vel efterhånden er noteret hos de fleste, har SIK vundet de seneste sytten turneringskampe i træk. I turneringssammenhæng generelt har holdet ikke tabt siden 0-2 nederlaget hjemme til Brønshøj den 16. maj 2013.

Centralt i det daglige arbejde, står cheftræner Jakob Michelsen, som søndag så et SIK-mandskab på hårdt arbejde hos Ringkøbing IF, men som altså i den sidste ende kunne tage alle tre point med hjem til Skive. - Det var en fortjent sejr i en chancefattig kamp. Vi har dog så tilpas store chancer, at vi skal lukke kampen tidligere. Og så må jeg bøje mig i støvet for gutterne - det er høj klasse at være oppe på sytten sejre i træk. Og så var vi endda hårdt ramt af skader, sygdom og karantæne søndag siger Jakob Michelsen, og roser samtidig defensiven for stort set at holde Ringkøbing væk fra chancer i søndagens kamp.

- I øvrigt var den en god oplevelse at spille på et intimt og hyggeligt stadion, hvor der var en god stemning ikke mindst takket være de medrejsende Skive Sharks-supportere, fortsætter Jakob Michelsen, som dog har lidt svært ved at forstå, at det var SIKerne, som blev noteret flest gange i dommerens sorte bog søndag eftermiddag. - Der blev givet og taget af et godt hjerte og stor cadeau til Ringkøbing for deres indsats. Jeg forstår dog ikke, at deres anfører ikke blev vist ud. Han lavede i min optik flere frispark i løbet af opgøret, som burde have udløst advarsler. Men det er jo allerede historie, og nu glæder vi os til på fredag og hjemmekamp mod Middelfart. Jeg tror, der venter publikum en rigtig underholdende kamp mod et Middelfart-mandskab, der er kendt for at spille frisk frem ad banen, slutter Jakob Michelsen.

På Ringkøbing IFs hjemmeside er der i øvrigt en større billedserie fra opgøret - klik her for at komme direkte til billedserien.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu