Michelsen kiggede forbi U-truppen

Michelsen kiggede forbi U-truppen Udover at være assistenttr...
Skrevet d. 12-05-2014

Michelsen kiggede forbi U-truppen

Udover at være assistenttræner for divisionstruppen er Michael Henriksen også med omkring klubbens U-trup. En trup der består af udvalgte spillere fra U17 og U19 samt første og andet års seniorspillere. Truppen træner sammen to gange i ugen - mandag morgen inden de drager i skole og torsdag eftermiddag.

I sidste uge fik Henriksen & Co. så "hjælp" til træningen i form af cheftræneren for divisionstruppen Jakob Michelsen. Og efterfølgende var Jakob Michelsen ganske godt tilfreds med det han så. Og for én enkelt af spillerne i U-truppen - U19-spiller Frederik Thomsen - blev resultatet en invitation til deltage i træningen med divisionstruppen de kommende uger. Her gør han to af hans jævnaldrende kammerater i skikkelse af Frederik Brandhof og Sebastian Lau selskab - begge spillere som allerede har fået debut på SIKs bedste mandskab.

- Selv om der er langt fra ungdomsfodbold på mesterrække niveau op til divisionsfodbold på seniorplan, så er det vigtigt, at de lokale drenge får mulighed for at vise sig frem. Drengene gjorde det godt, og det er jo ikke mindst deres vilje og indstilling til at træne ekstra, der er med til at rykke dem på den lange bane, siger Jakob Michelsen, som allerede i dag havde Frederik Thomsen med til træning i divisionstruppen, og det slap han ifølge Michelsen ganske fornuftigt fra.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu