Matchvinder H: Inde i en god periode

Matchvinder H: Inde i en god periode Fredag aften var han me...
Skrevet d. 09-08-2014

Matchvinder H: Inde i en god periode

Fredag aften var han med hans tredje sæsonscoring manden bag sejrsmålet i 1-0 sejren over AC Horsens. Navnet er Jesper Henriksen og efter fredagens opgør fangede vi matchvinderen for en kommentar til sejren.

- Super fed kamp af være en del af. Vi starter lidt sløjt, men efter det første kvarter æder vi os stille og roligt ind i opgøret. Vi kommer til et par gode muligheder, og vi får lavet et rigtig flot mål til 1-0. Kampen ændrer lidt karakter i 2. halvleg, hvor vi bruger mange kræfter på at forsvare føringen, men vi har stadigvæk nogle kæmpe chancer til at lukke den. Heldigvis er vi dygtige nok til at holde nullet, og stort cadeau til vores forsvar for at stå imod presset, siger Jesper Henriksen.

Tidligere på ugen forlængede 21-årige Jesper kontrakten med SIK, således han nu er i SIK frem til udgangen af 2016. Om forlængelsen siger Jesper: - Jeg er rigtig glad for den nye aftale. Jeg havde gennem længere tid gået og håbet på, at klubben ville tilbyde en forlængelse, Så da Jesper Larsen hev fat i mig, var jeg ikke i tvivl. Jeg elsker klubben, og er super glad for at være her. Både holdet og jeg selv er inde i en god periode, så det er rigtig dejligt at være en del af SIK pt.