Matchvinder Bøgild: Fortjent sejr

Matchvinder Bøgild: Fortjent sejr Efter lørdagens smalle men...
Skrevet d. 08-10-2013

Matchvinder Bøgild: Fortjent sejr

Efter lørdagens smalle men fortjente sejr i topkampen hos sjællandske Rishøj var humøret naturligt nok ekstra højt blandt de spillere, vi fangede for en reaktion efter kampen.

Nicolas Bøgild: -Jeg synes, det er fortjent, at vi står som vindere. Og dejligt at blive matchvinder i sådan en topkamp. Det er kampe som denne, man nyder at spille. Vi er lidt under pres i det første kvarter. Derefter får vi bedre styr på dem. Og da vi først får kontrol over kampen, begynder vi også selv at skabe chancer. Og som sagt mener jeg, det er en helt fortjent sejr. Nu ser vi frem til kampen på hjemmebane mod Brabrand på lørdag. Denne kunne være sjovt at gå til vinterpause som ubesejret, men vi ved det er fem svære kampe, vi har tilbage.

Jakob Andersen: -Det er altid sjovt at vinde, men denne sejr var en af de bedre. Ikke mindst fordi det var et ægte topbrag mellem rækkens to bedst placerede hold, men også fordi det gav en smule luft i tabellen. Sejren kommer i hus efter en vaskeægte mandfolkepræstation. Det blev aldrig til poleret fodbold på et svært underlag, men i stedet en hård arbejdsindsats, hvor alle gik ind til opgaven med oprejst pande. Dyring og Bøgild scorer to flotte mål, som bevidner deres individuelle kvaliteter. Mads Eriksen spiller en rigtig flot kamp med mange gode defensive aktioner. Ikke mindst i de døende sekunder, hvor han vel nærmest på målstregen blokerer et Rishøj forsøg.

Daniel Krog: -Kæmpe skulderklap til hele holdet efter en rigtig vigtig sejr som jeg synes er fortjent. Det var en fornøjelse at se alle mand ofre sig fuldt ud gennem hele kampen. Nu kan vi nyde sejren, men vi skal hurtigt have armene ned igen og have arbejdshandskerne på igen. Vi skal forberede os optimalt til en vigtig kamp mod Brabrand på lørdag, så vi kan fortsætte vor flotte stime. Jeg håber rigtig mange vil benytte sig af, at der er gratis entre og møde op og støtte os.