Marginalerne manglede

Marginalerne manglede Kampen mod naboerne fra Hobro blev nøj...
Skrevet d. 02-09-2012

Marginalerne manglede

Kampen mod naboerne fra Hobro blev nøjagtig ligeså intens som vi på forhånd havde regnet med


Hobro indledte kampen bedst og lagde de første 5 minutter et godt pres på os. De resterende 40 minutter af 1. halvleg sad vi mere eller mindre på begivenhederne og spillede rigtig god fodbold.


Kampens spiller Anders Hostrup var her, der og alle vegne og flere gange flænsede han gæsternes forsvar op. Desværre for ”Hossie” og de øvrige gule kneb det med den sidste kvalitet føor at det var blevet rigtig surt for gæsterne. ”Speedkuglen” havde 2 kæmpechancer efter flot opspil midt i halvlegen, men afslutningerne manglede lige det sidste.

Efter 36 minutter blev tredje gang lykkens gang for Anders Hostrup, da han efter flot opspil blev iscenesat alene foran Hobro-målet. Afslutningen sad denne gang usvigeligt sikkert under en fremstormende Hobro-målmand og fortjent 1-0 føring.


Kort før pausen udlignede gæsterne desværre efter en hurtig omstilling, hvor vi for en gangs skyld lavede et boldtab på midten og efterfølgende ikke fik dæmmet op for de dygtige offensive Hobro-spillere.


1-1 ved pausen kunne vi langt fra være tilfreds med efter spil og chancer, men manglende skarphed og kvalitet foran mål gjorde at vi ikke var foran.


Efter pausen fik vi aldrig samme kvalitet i vores boldomgang og der blev alt for langt imellem vores kæder. Spillet blev ofte usammenhængende og en værre omgang indianerfodbold. Begge mandskaber havde et par muligheder for at afgøre kampen og tættest på gul scoring var evigt arbejdende Morten Beck, da han blot var et enkelt mulehår fra at snitte Nicolas Bøgilds indlæg i kassen.

Vi fik vist hjemmepublikummet en spillemæssig flot 1.halvleg samt en mindre god 2.halvleg og vi kan konstatere, at vi stadig er svære at overvinde. Vi scorer desværre for lidt til at det bliver rigtig sjovt i øjeblikket. Spillerne kender problemet og lur mig om vi ikke snart får alvorligt hul på bylden.

Kampfakta:
Skive IK – Hobro IK 1-1 (1-1)

1-0 36. min. Anders Hostrup
1-1 42. min. Mustafa Hassan

Startopstilling:
Jonas Jensen, Matias Olsen, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mikkel Buur, Kristian Nielsen, Ayinde Lawal, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup, Kristoffer Nygaard, Morten Beck Andersen.

Indskiftninger:
70. min. Martin Thomsen afløser Nicolas Bøgild
70. min. Mikkel Jespersen afløser Kristoffer Nygaard
83 min. Nikolaj Borregard afløser Matias Olsen

Advarsler:

Skive: Kristoffer Nygaard

Hobro: Svenne Poulsen, John Dyring, Rasmus Ingemann

Tilskuertal: 1.035

Dommer: Dennis Mogensen


Forfatter: Sportschef Jesper Larsen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu