Mandy - nyt æresmedlem i Skive IK

Skrevet d. 23-03-2017 07:48:58

Niels Aage Holm Frandsen, alias Mandy,

blev onsdag aften den 22. marts til Skive IK generalforsamling med stående applaus udnævnt som nyt æresmedlem.

Sidst et medlem blev udnævnt var i 2001 i forbindelse med klubbens 100 års jubilæum. Her var det Frank Dahl og Erik Preisler som blev æresmedlemmer.

Mandy blev medlem i Skive IK i 1952

Siden da har Mandy - på nær 2 år i Hem - været en del af SIK.

Mandy nåede kun at spille ganske lidt seniorfodbold i klubben inden skader tvang ham fra selv at spille.

Til gengæld har Mandy nået en pæn del kampe som træner.

Siden 1967 har Mandy været træner i klubben, bortset fra de to år i Hem. Det betyder at det er halvtredsindstyvende sæson Mandy er gået i gang med... imponerende!

Mandy har altid været klar til at give en hånd i klubben, og det er han stadig. Mandy er således i år ansvarlig for vores serie 5 hold.

Mandy har tidligere været garant for selv at løbe i spidsen for holdet, når vintertræningen medførte løbeture rundt i byen, men efter vi har fået kunstgræsbaner kan træningen nu foregå med bold på banerne frem for en lang løbetur - og det er spillerne nok glade for, for Mandy ville stadig kunne løbe dem trætte :-)

Da Mandy havde 40 års jubilæum blev det kaldt et usædvanligt jubilæum - hvad kalder man det så, når det er 50 år…

Stort tillykke med udnævnelsen og mange tak til fru Inga for det mangeårige udlån.