Maksimum på udebane

Maksimum på udebane Efter en sikker sejr på 4-1 lørdag efter...
Skrevet d. 02-11-2013

Maksimum på udebane

Efter en sikker sejr på 4-1 lørdag eftermiddag i Middelfart kan topholdet i 2. division vest, Skive IK, notere fuldt hus på udebane i dette efterår. I bedste Keld og The Donkeys stil har holdet været i Odder, Skanderborg, Tønder, Århus, Køge, Grenå og Middelfart. Og i alle byer er al modstand fejet af banen. Ganske imponerende må man sige, og det uanset om man holder med de gule eller ej. De nærmeste forfølgere i tabellen, Rishøj, måtte i deres hjemmekamp mod Næsby tage til takke med 3-3, og dermed er SIKernes forspring i tabellen nu oppe på ni point.

Indledningen på lørdagens opgør på Middelfart Stadion - blandt de lokale kendt som "Gryden" - er domineret af SIKerne. Hurtig og sikker boldomgang sendte hjemmeholdet på boldjagt. Spilovertaget i indledning udmyntede sig dog ikke i oplagte scoringsmuligheder til SIKerne. I manges øjne var det dog blot et spørgsmål om tid, inden føringsmålet ville komme. Men så mister John Dyring bolden i det opbyggende spil, og ganske få sekunder senere er det i stedet for hjemmeholdet, som kommer i front.

Efter scoringen er det fortsat de gule, der har bolden mest, men stadigvæk uden at komme frem til de helt store muligheder. For ofte virker spillet stresset og i stedet for at spille simple bolde, forsøges der med "vinderafleveringer". Men som så ofte før i denne sæson dukkker topscorer Anders Hostrup op, når "nøden" er størst. Efter lidt klumpspil er "Hossie" kvik og udligningen en kendsgerning. Og blot tretten minutter senere er det hele reelt afgjort. Inden for fire minutter netter de gules midtbanekreatør Mikkel Jespersen to gange - første gang på hovedstød anden gang efter en ny omgang klumpspil i Middelfart-feltet.

De sidste femogfyrre minutter minder meget om de første femogfyrre. SIKerne i klart spilovertag overfor et hjemmehold på boldjagt. Men som i første halvleg kniber det også efter pausen med at omsætte spilovertaget til oplagte scoringsmuligheder. For mange gange er kvaliteten i den sidste aflevering ikke god nok. Men én enkelt scoring bliver det dog til, da indskiftede Christian Andreasen genialt sender Nicolas Bøgild afsted på en friløber. Og helt alene med hjemmeholdets keeper Nicolai Christensen svigter Bøgild ikke.

Med fjorten kampe afviklet i 2. division vest er SIK fortsat ubesejrede. Der resterer nu blot én kamp mere inden vinterpausen. Dette er hjemme på SPAR NORD Arena fredag den 8. november kl. 19.00, hvor der er besøg fra Ringkøbing IF. Herfra skal lyde en opfordring til alle om at møde op på SPAR NORD Arena denne aften og hjælpe de gule på vej, således vi kan få holdet sendt på vinterferie som ubesejrede. Femten kampe i streg uden nederlag vil være helt fantastisk !

Kampfakta:

Middelfart Fodbold - Skive IK 1-4 (1-3)

Målscorere:

7. min. 1-0 Bakary Bojang

26. min. 1-1 Anders Hostrup

35. min. 1-2 Mikkel Jespersen

39. min. 1-3 Mikkel Jespersen

81. min. 1-4 Nicolas Bøgild

Startopstilling:

Daniel Krog, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, Mikkel Jespersen, John Dyring, Kristian Nielsen, Dustin Corea, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

46. min. Jesper Henriksen afløser Anders Hostrup

78. min. Christian Andreasen afløser Mikkel Jespersen

85. min. Jesper Thor Larsen aflølser Dustin Corea

Advarsler:

Middelfart: Morten Christensen, Mads Lier

Skive: John Dyring, Mads Nørby

Tilskuertal: 297

Dommer: Andreas Knudsen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu