Målnæsen manglede

Målnæsen manglede I nyt smalt nederlag. For tredje kamp i tr...
Skrevet d. 07-10-2012

Målnæsen manglede

I nyt smalt nederlag.

For tredje kamp i træk måtte de gule forlade banen som tabere, da det søndag blev til et 0-2 nederlag til Vejle Boldklub Kolding.

I store dele af kampen var det de gule, der var i boldbesiddelse og gæsterne fra VBK, der stod højt og kompakt ventende på den hurtige omstilling. Og det var netop på en af disse, gæsterne kom i front, da Denis Fazlagic modtog på bolden midt på Skives banehalvdel og efter et par træk med et tørt hug hamrede bolden i kassen fra små 30 meter.

Efter godt et kvarters spil sendte Kristian Nielsen et godt frispark afsted som Kristian Fæste i Vejle-målet måtte ud i fuld længde for at redde til hjørnespark. Senere i halvlegen var dagens bedste i gult Jesper Nielsen tæt på at udligne. Et langskud blev sendt afsted fra godt 25 meter, men desværre ramte forsøget overliggeren. Også Morten Beck var tæt på, efter en god stikning i dybden fra Jakob Andersen, men afslutningen blev blokeret af gæsternes keeper. Kort før pausen blev Skive tvunget til en udskiftning, da Kristian Nielsen, der inden kampen blev hædret for 200 førsteholdskampe, måtte forlade banen med noget der lignede en lyskenskade.

I anden halvleg var det fortsat de gule, der var i klar boldbesiddelse, men desværre uden at det for alvor blev rigtigt farligt. Der var flere tilløb til målchancer, men det blev i alle tilfælde ved lige ved og næsten. Og i stedet for udligningen lukkede gæsterne kampen få minutter før slutfløjtet, da indskiftede Thomas Mikkelsen dukkede op ved bagerste stolpe efter et hjørnespark. Og dermed måtte de gule forlade SPARBANK Arena som tabere for blot anden gang i 2012.

Kampfakta:

Skive IK - Vejle Boldklub Kolding 0-2 (0-1)

Målscorer:

0-1 8. min. Deniz Faslagic

0-2 88. min. Thomas Mikkelsen

Startopstilling:

Jonas Jensen, Matias Olesen, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mikkel Buur Simonsen, Anders Hostrup, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Kristoffer Nygaard, Morten Beck Andersen.

Udskiftning:

44. min. Martin Thomsen afløser Kristian Nielsen