Målet er svimlende nær

Målet er svimlende nær Inden aftenens opgør mod FC Djursland...
Skrevet d. 22-05-2014

Målet er svimlende nær

Inden aftenens opgør mod FC Djursland havde cheftræner Jakob Michelsen næsten lovet, at publikum torsdag aften ville få et topmotiveret SIK-mandskab at se. Lørdagens nederlag til Jammerbugt skulle revancheres. Og i de første femogfyrre minutter var der ikke tale om næsten. Fra så og sige første minut og frem til pausen blev aftenens gæster fra FC Djursland kørt rundt på SPAR NORD Arena af et sprudlende SIK-mandskab, der til fulde udnyttede den plads som gæsterne overlod. Efter pausen gik gassen naturligt nok lidt af SIK-ballonen, og trods massivt spilovertag formåede hjemmeholdet ikke at score yderligere.

Til aftenens kamp var der debut i Skive-målet til Tunde Ogunbiyi, ligesom Mads Eriksen var tilbage i startopstillingen. Ogunbiyi fik som resten af Skive-forsvaret en let arbejdsdag, og han måtte vel knap præstere én redning i løbet af kampen.

Og med små ti minutter igen gav cheftræner Jakob Michelsen ydermere debut til 18-årige Frederik Thomsen. En debut som unge Thomsen slap fint fra - han udnyttede den gode plads, der blev givet, og gjorde ikke tingene svære end de var.

Fra første fløjt af aftenens opgør var det hjemmeholdet, der tog teten. Og allerede inden opgørets første fem minutter var afviklet, havde topscorer Anders Hostrup i to omgange budt ind på føringsmålet. Efter ni minutters spil kom føringsmålet så. Mikkel Jespersen satte Jesper Henriksen i scene. Henriksens træk blev vel en kende for langt. Men i fuldt firspring kom gæsternes Jeppe Juhl Jensen gennem feltet og hans clearing sad hårdt og sikkert i kassen bag en sagesløs Lars Andersen i Djursland målet.

Resten af halvlegen rullede det ene angreb efter det andet frem mod gæsterne mål. Og flere SIKere bød sig til som målscorer til 2-0. Det blev topscorer Anders Hostrup, der havde sidste fod på aftenens anden scoring. Og blot minuttet efter kunne Hostrup være blevet noteret for scoringen til 3-0, men denne blev korrekt annulleret for offside. Efter godt en halv times spil spillede 2 x Mikkel - Cramer & Jespersen - sig igennem i gæsternes venstre side. Sluttelig blev sidstnævnte nedlagt af gæsternes Jesper Sørensen til et straffespark, der var så klokkeklart, at det kunne være dømt fra bænken ved Skive Museum. Nicolas Bøgild omsatte sikkert til 3-0.

Og blot tre minutter senere var det så Cramers tur til at blive komme på tavlen med scoringen til 4-0. Resten af halvegen fortsatte med et SIK-hold, der gang på gang spillede sig frem til halve og hele chancer. Med lidt held, og måske også en smule mere koncentration, havde de gule været oppe med yderligere et par scoringer ved pausen.

Efter pausen var SIKerne fortsat aftenens gæster overlegne. Men i modsætning til første halvleg manglede der naturligt nok lige det sidste. I flere omgange var der bud efter den femte scoring - blandt flere var Kristian Nielsen og Frederik Brandhof begge tæt på. Men det blev for dem og resten af holdet ved lige ved og næsten.

I skrivende stund - torsdag aften - er SIK fremdeles suverænt i spidsen af rækken. Før rundens øvrige kampe er de gule atten point foran Rishøj. Alt andet end Rishøj sejr lørdag i Skovbakken er ensbetydende med, at SIK er tilbage i NordicBet Ligaen.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu