Lige til øllet

Lige til øllet Uden på nogen måde at imponere hev SIK fredag...
Skrevet d. 11-04-2014

Lige til øllet

Uden på nogen måde at imponere hev SIK fredag aften en snæver 2-1 gevinst i hus over aftenens gæster fra FC Skanderborg. Og hvis aftenens modstander ærgrer sig hele vejen hjem i bussen, er det meget forståeligt.

For trods en chokstart fra hjemmeholdet med scoring af Nicolas Bøgild efter blot tre minutter, blev gæsterne ved med at tro på chancen. Og selvom Mikkel Jespersen efter godt en halv times spil bragte de gule foran med 2-0, slog gæsterne ikke op i banen. Så da Niclas Lind med et godt tørt hug kort før pausen reducerede til 2-1, var der er del blandt hjemmepublikummet, som fik nervøse trækninger. Men heldigvis for alle med et gult hjerte lykkedes det SIKerne at fighte endnu en sejr hjem.

Som nævnt startede kampen nærmest efter bogen set med Skive-briller, da Nicolas Bøgild allerede efter tre minutter satte føringsmålet ind. Jesper Henriksen lagde flot Mads Nørbys aflevering af til Bøgild, som med en flad inderside sparkrede bolden under Jannik Friis i Skanderborg-målet.

Udefra set virkede det som om, den tidlige føring lagde en dæmper på hjemmeholdet. Og der gik vel det meste af tyve minutter inden holdet atter blev farlige foran gæsternes mål. Her var Mikkel Cramer tæt på at omsætte Mikkel Jespersens forarbejde til en 2-0 føring. Efter en god halv time kom så scoringen til 2-0. På Anders Hostrups forarbejde krøllede Mikkel Jespersen flot bolden i kassen fra kanten af feltet. Inden 2-0 scoringen bød gæsterne i et par omgange ind på udligningen, men i begge tilfælde fik SIK-forsvaret i sidste øjeblikket raget kastanjerne ud af ilden. Kort før pausen kom reduceringen så, da gæsternes Niclas Lind var kvik ved havelågen og resolut sparkede en løs bold i kassen. Få minutter før reduceringen appelerede gæsterne kraftigt for et straffespark, da de mente Mads Nørby spillede bolden med hånden inde i feltet. Dommer Allan Staals fløjte forblev tavs, og det eneste gæsterne fik ud af protesterne var en advarsel til Daniel Flyger.

Efter pausen var det fortsat de gule, der var mest i boldbesiddelse, men opfindsomheden og det hurtige direkte spil var langt henne at hente. Og efter blot fem minutters spil blev Jakob Michelsen så tvunget til at foretage en udskiftning. Efter en hovedstødsduel landede Mads Eriksen helt forkert på venstre fod. I situationen så det ikke godt ud, men de første meldinger efter kampen lyder på, der ikke er tale om et brud. Kort efter udskiftningen kom så muligheden til SIKerne til at lukke kampe. Ved bagerste stolpe stod Jesper Henriksen helt blank, men hans hovedstød sad lige i favnen på Skanderborg-keeperen.

Sidenhen bød topscorer Anders Hostrup i flere omgange ind med kvalificerede afslutninger, men i alle tilfælde uden held. Og efterhånden som tiden gik uden det forløsende tredje mål kom, virkede det som om hjemmeholdet blev nervøse for at gæsterne skulle få udlignet. Og i de sidste ti minutter - plus dommer Allan Staals godt seks minutter tillægstid - måtte de gule i perioder kæmpe indædt for at forsvare føringen.

Det lykkedes heldigvis og nu venter så et hårdt Påske-program forude. Først Svendborg ude Skærtorsdag og så en tur til Hellerup og et opgør mod HIK 2. Påskedag.

Kampfakta:

Skive IK - FC Skanderborg 2-1 (2-1 )

Målscorere:

3. min. 1-0 Nicolas Bøgild

33. min. 2-0 Mikkel Jespersen

42. min. 2-1 Niclas Lind

Startopstilling:

Daniel Krog, Sebastian Moneron, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, John Dyring, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Mikkel Cramer, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

50. min. Kristian Nielsen afløser Mads Eriksen

80. min. Jesper Thor Larsen afløser Jesper Henriksen

93. min. Andreas Kiilerich afløser

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu