Lawie har forlænget!

Skrevet d. 29-01-2017 15:14:51

Det er en fornøjelse, at kunne oplyse, at vi netop har underskrevet en 1 årig kontraktforlængelse med midtbaneprofilen Ayinde Jamiu Lawal.-Lawals kontrakt stod til udløb til sommer, men med den nye kontrakt har vi nu papir på hinanden frem til 30/6-2018.

28 årige Lawal er uden tvivl en af de absolut bedste på sin position i 1.division.-Hans fysik er ganske enkelt enestående, hvilket gør at han sjældent taber en duel eller nærkamp. -Han er endsige god på bolden og hans presspil er i en klasse for sig.-Det er tydeligt at han er glad og stortrives i den gule trøje og man kan altid regne med en benhård og dedikeret arbejdsindsats fra det Nigerianske muskelbundt.-Han er en rigtig holdspiller, som altid bidrager maksimalt til kollektivet.

I Skive IK er vi naturligvis rigtig stolte over aftalen med den sympatiske midtbaneprofil og det er bestemt medvirkende til, at vi centralt på midtbanen fremover ser rigtig, rigtig stærke ud.

Lawie ser rigtig meget frem til at blive boende i byen."Skive er simpelthen fyldt med så mange dejlige, imødekommende og venlige mennesker".-"Skive IK er min klub" ”og Skive by er blevet hvor min kone, vores 3 børn og jeg føler os hjemme”. –”Vi har en ekstrem ung og talentfuld spillertrup i SIK og som en af de mest rutinerede spillere vil jeg elske også fremadrettet at gå forrest og med benhårdt arbejde vise vejen for vores mange talenter” slutter Lawie.

Tillykke herfra til "Lawie" med kontrakten.-Vi er rigtig mange som glæder os til det kommende samarbejde.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu