Lawie har forlænget!

Skrevet d. 26-04-2015 12:36:17

I forbindelse med fredagens hjemmekamp imod HB-Køge blev der underskrevet en 1 årig kontrakt med midtbaneprofilen Ayinde Jamiu Lawal.

Lawal har i denne sæson været lejet i FC Fredericia og både kontrakt og lejemål stod til udløb 30/6-15.

Lawal er på de gode dage uden tvivl en af de absolut bedste på sin position i 1.division.-Hans fysik er ganske enestående, hvilket gør at han sjældent taber en duel eller nærkamp. Han er endsige god på bolden og hans presspil er i en klasse for sig.-Det er tydeligt at han er glad i den gule trøje og man kan altid regne med en benhård og dedikeret arbejdsindsats fra det Nigerianske muskelbundt.-Han er en rigtig holdspiller, som altid bidrager maksimalt til kollektivet.

I Skive IK er vi naturligvis rigtig stolte over aftalen med den sympatiske midtbaneprofil og det er bestemt medvirkende til, at vi centralt på midtbanen fremover ser rigtig, rigtig stærke ud.

Lawal fortalte vores sponsorer i forbindelse med kontraktunderskrivelsen at han og familien stortrives i Skive og ser rigtig meget frem til at blive boende i byen."Skive er simpelthen fyldt med så mange dejlige, imødekommende og venlige mennesker" sagde Lawal.

Tillykke herfra til "Lawie" med kontrakten.-Vi er rigtig mange som glæder os til det kommende samarbejde.

MVH

Sports- og talentchef

Jesper Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu