Lang kontrakt til stortalent!

Lang kontrakt til stortalent! Det er stor fornøjelse, at kun...
Skrevet d. 10-10-2014

Lang kontrakt til stortalent!

Det er stor fornøjelse, at kunne oplyse, at vi forlænget kontrakten med purunge og lokale Frederik Brandhof frem til 30/6-2017.

Frederik har altid været en dygtig spiller, men specielt det seneste år har udviklingen taget eksplosiv fart.

Han er prototypen på en spiller vi rigtig gerne vil arbejde med i Skive IK; ung, ærgerrig, ydmyg, hårdtarbejdende og hele tiden indstillet på at lære nyt.

Frederik er fleksibel all-round-spiller, som kan dække alle pladser på midtbanen.-Hans blik for spillet er til tider genialt og det hurtige antrit gør, at han uden tvivl har værktøjerne til at nå langt med fodbolden.

Frederik er i princippet stadig U-19 spiller, men er allerede nu fast inventar i 1.divisionstruppen.

Trods sine blot 18 år har Frederik allerede optrådt 17 gange på klubbens førstehold og med den nye kontrakt in mente tør jeg godt garantere, at der er mange, mange flere kampe i vente!

Frederik kæmper hver eneste dag om spilletid med rigtig dygtige og rutinerede medspillere.-Netop denne hårde konkurrencesituation gør, at han hele tiden skal være skarp, fylde på og yde maks for, at komme i betragtning til 1.divisions-holdet.-Frederik ved, at det kræver tålmodighed.- Men han ved også, at er man dygtig nok, ja så er alderen underordnet i Skive IK!

Vi er mange, som ser frem til at følge Frederik de kommende sæsoner.-Tillykke med den nye kontrakt; Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet.

MVH

Sportschefen


Forfatter:
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu