Kun målene manglede

Kun målene manglede Lørdagens træningskamp mod Vendsyssel FF...
Skrevet d. 15-03-2014

Kun målene manglede

Lørdagens træningskamp mod Vendsyssel FF var på mange måder en god oplevelse for folk med SIK-sympati. Med resterne af stormen Carl diagonalt henover en fin græsbane i Egeris blev NordicBet Liga-holdet fra Vendsyssels hovedstad gennem store dele af opgøret holdt i en meget kort snor. Kun i ganske få tilfælde i løbet af kampen var gæsterne i stand til at spille sig frem til chancer.

Fra kampens start var det de gule der tog teten, og såvel Nicolas Bøgild som Mikkel Jespersen havde kvalificerede afslutninger mod Karim Zaza i gæsternes mål. Men bedst som presset på gæsterne blev større og større kiksede Jesper Nielsen en tilbagelægning til tilbagevendte Daniel Krog i Skive-målet. Og her var gæsternes Christoffer Hansen vaks ved havelågen. Stik i mod spil og ikke mindst chancer var Vendsyssel pludseligt i front.

Efter scoringen var det fortsat SIK-mandskabet, som styrede kampen, og gæsterne var kun farlige, når SIKerne sløsede med boldomgangen og dermed åbnede op for hurtige kontrastød. Efter godt en halv times spil huggede Nicolas Bøgild en afslutning af sted fra kanten af feltet. Karim Zaza i gæsternes mål fik afslutningen vippet på overliggeren. Riposten endte hos Jesper Henriksen, der sendte bolden videre til Anders Hostrup, der let kunne prikke i bolden i mål. Men scoringen blev annulleret, da linievogteren havde set en offside.

Senere var Anders Hostrup tæt på at chippe bolden over Zaza, men igen trak gæsternes keeper det lange strå og fik vippet afslutningen til hjørnespark. Og kort før pausefløjtet sendte Bøgild Hostrup afsted med en god stikning, men igen var gæsternes absolut bedste på dagen på plads og fik reddet til hjørnespark.

Efter pausen fortsatte SIKerne med at styre kampen. Og ved flere lejligheder var der bud efter udligningen. Topscorer Anders Hostrup manglede på dagen heldet. Inden for de første femten minutter af halvlegen havde han tre kvalificerede afslutninger, der som oftest giver mål. Men i alle tre tilfælde trak Karim Zaza i gæsternes mål sig sejrrig ud af duellerne. En af gangene med hjælp fra en forsvarsspiller, som fik sparket væk på stregen. Siden hen fik blandt andre Nicolas Bøgild sendt kvalificerede afslutninger afsted mod gæsternes mål, men uden at der kom scoringer ud af anstrengelserne.

Gæsterne fra Vendsyssel var gennem hele kampen meget sjældne gæster foran Daniel Krogs mål. Og Daniel måtte vel knap nok præstere en redning i hele opgøret. SIK-holdet fik vist, at de er ved at være, hvor de skal være i forhold til forårspremieren. Der mangler vel kunne lige at "målnæsen" kommer ud af vinterhiet.

Kampfakta:

Skive IK- Vendsyssel FF 0-1 (0-1)

Målscorere:

21. min. 0-1 Christoffer Hansen

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Mikkel Cramer, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

73. min. Dustin Corea afløser Jesper Henriksen

78. min. Sebastian Moneron afløser Mads Eriksen

83. min. Christian Andreasen og John Dyring afløser Nicolas Bøgild og Mikkel Jespersen

Dommer: Lars Halskov


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu