Kulturbærer forlænger

Skrevet d. 19-05-2015 15:09:19

Det er en stor fornøjelse, at kunne berette, at forsvarskrumtappen Jakob "Hurup" Andersen netop har sat sin signatur på en ny kontrakt gældende frem til 31/12-2015.

Jakob er en ønskespiller at have i truppen, da han altid går forrest til både træning og kamp.

-Han bundniveau i kampene er højt og man kan altid regne med en benhård og dedikeret arbejdsindsats fra den sympatiske fighter.

For efterhånden rigtig mange år siden tilbød Jakob sig til en prøvetræning i Skive IK.

-Heldigvis sagde vi ja tak og resten er god historie.-168 divisionskampe er det sidenhen blevet til og i Jakobs nuværende udgave er han svær at komme udenom, når startelleveren sammensættes.

Jakob udtaler om kontraktforlængelsen; "Skive IK er min klub og jeg glæder mig hver evig eneste dag jeg kører til træning i klubben".-"Fremtiden for klubben tegner lovende og vi har et fantastisk mix af talent og rutine på og omkring holdet".-"Vores setup og træningsmiljø i klubben er meget professionelt og folkene i- og omkring klubben er fantastiske".

Tillykke til Jakob "Hurup" Andersen med den nye kontrakt.-Vi er mange som glæder os til det kommende samarbejde.

MVH

Sports- og talentchef