Kontrakt til Thor

Kontrakt til Thor Der arbejdes i øjeblikket benhårdt på at s...
Skrevet d. 04-06-2013

Kontrakt til Thor

Der arbejdes i øjeblikket benhårdt på at sammensætte den trup, som fra første weekend i august skal tørne ud for SIK i 2. division. Og i dag kunne sportschef Rasmus Brandhof sætte flueben ud for én af spillerne på hans liste. Der er nemlig i dag indgået kontrakt med 20-årige Jesper Thor Larsen. Aftalen med Jesper er gældende fra 1. juli og ét år frem.

Jesper, der fik debut på førsteholdet i hjemmekampen mod FC Roskilde den 22. maj sidste år, er rap på fødderne, udholdende og ikke bange for udfordre modstanderne i spillet én mod én. I de hidtidige elleve førsteholdskampe er Thor noteret for ét mål. I forbindelse med kontrakten udtaler sportschef Rasmus Brandhof: - Vi er altid glade, når vi indgår kontrakter med spillere. Men det gør os alle ekstra glade, når der er tale om en af de lokale drenge, som har taget turen op gennem egne rækker. Jesper har gennem længere tid været inde i rigtig god udvikling. Og dette har nu udmøntet sig i en egentlig kontrakt.

Som det nok er blevet bemærket af de fleste, har vi siden sæsonafslutningen i Betsafe Ligaen taget afsked med cheftræner Michael Hansen (se særskilt nyhed fra 01.06.13) samt fem af spillerne fra truppen. Vi har sagt farvel til SIKs første fuldtidsproffesionelle fodboldspiller Ayinde Lawal, der havde en nedrykningsklausul i hans kontrakt. 25-årige Lawal, der blev kåret som årets spiller i 2011, har siden debuten tilbage i august 2008 været én af tilhængernes absolutte favoritter. I 112 kampe scorede "Lawie" i alt 13 mål for SIK.

Med udgangen af juni måned udløber kontrakten med målmand Jonas Baden Jensen. Desværre for Jonas endte sæsonens sidste kamp i Hobro jo som bekendt med et brud på skinnebenet, så der går lidt tid endnu inden "Jonesey" igen er klar til fodbold. Siden debuten i august 2011 har Jonas vogtet målet for SIK i 56 kampe i træk - fraset de sidste otte minutter i Hobro. I disse 56 kampe har Jonas holdt målet rent i alt 13 gange. Farvel bliver det også til vor unge reservemålmand Jonas Olsen, der efter sommerferien flytter til Aarhus for at studere. Jonas har gennem flere sæsoner været en trofast og loyal reservekeeper. Jonas O. fik divisionsdebut, da Jonas Baden Jensen blev skadet i sæsonens sidste kamp i Hobro.

Med udgangen af juni måned kommer kontrakten med Kristoffer Nygaard ligeledes til vejs ende. Den lille driblestærke "Kristo" kom til SIK i sommeren 2011 og er noteret for fire scoringer i 43 kampe for SIK.

Farvel bliver det også til Rune Nautrup, der kom til SIK kort før forårssæsonen gik igang. I lighed med Ayinde Lawal havde Rune en nedrykningsklausul i hans kontrakt. I alt blev det til 11 kampe for Rune i gult.

Herfra skal der til jer alle seks lyde en stor tak for jeres indsats i gult. I ønskes alle held og lykke i jeres videre færd såvel i som udenfor fodboldens verden.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu