Kommentarer til sejren over Aarhus Fremad

Kommentarer til sejren over Aarhus Fremad En kort og velfort...
Skrevet d. 18-06-2014

Kommentarer til sejren over Aarhus Fremad

En kort og velfortjent sommerferie venter lige rundt om hjørnet. Lørdag blev nedrykningstruede Aarhus Fremad besejret i sæsonens sidste hjemmekamp. Nedenfor følger lidt kommentarer til 2-0 sejren.

Jakob Michelsen: -Sejre bliver man aldrig træt af, så det var naturligvis dejligt at få endnu en af slagsen. Sejren var fortjent ikke mindst på baggrund af en god første halvleg. Her er vi mest og bedst på bolden mod et Aarhus Fremad hold, der stod langt tilbage. Efter pausen bliver vi trykket lidt for langt tilbage og holder samtidig ikke godt nok fast i bolden. Men vi er stadigvæk farlige på vores omstillinger. Endnu engang er jeg imponeret over, at til trods for vi spiller uden 5-6 normale startere, kan vi vinde en fortjent sejr. Vi har to første års U19 spillere i startopstillingen og yderligere én på banen den sidste halve time. De bliver guidet godt af deres holdkammerater og ikke mindst af et par af de mere rutinerede. Nu resterer der én kamp inden truppen går på en to ugers fortjent sommerferie. Efter ferien venter der med garanti holdet, klubben og publikum en helt anden verden i en historisk stærk NordicBet Liga.

Andreas Kiilerich: - Vores optakt til kampen var super god. Alle var indstillet på, at det ikke skulle blive en sommerkamp i og med Aarhus Fremad er involveret i en tæt bundstrid og kæmper for at redde livet i rækken. Vi spillede en fin første halvleg, hvor vi i perioder leverer flot fodbold. I de perioder kunne Fremad slet ikke følge med, selvom de havde et par chancer. I anden halvleg, lader vi Fremad have bolden meget, og vi får slet ikke vores pasningsspil til at flyde og er ikke gode nok til at holde i bolden. En meget rodet anden halvleg, som vi alligevel vinder. Jeg tror, vi alle troede, at Århus Fremad ville komme med meget mere power og tro på tingene end de gjorde, men det var et både tamt og frustreret Fremad hold vi mødte.

Kristian Nielsen: - Jeg er en smule skuffet over Aarhus Fremad, som havde kniven for struben og alt at spille for. Det synes jeg bestemt ikke man kunne mærke inde på banen. Endnu engang dejligt at se de unge i aktion, og godt de får noget værdifuld erfaring. Vi kørte endnu en sejr hjem, og dem bliver man vel aldrig træt af.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu