Kommentarer til sejren i Svendborg

Kommentarer til sejren i Svendborg Med scoringen to minutter...
Skrevet d. 19-04-2014

Kommentarer til sejren i Svendborg

Med scoringen to minutter inde i overtiden af Skærtorsdags opgør i Svendborg sikrede topscorer Anders Hostrup tre dejlige point til SIK. Og med Rishøjs uafgjorte resultat samme dag mod Brabrand er SIKernes forspring nu oppe på elleve point. Hostrups scoring i Svendborg var hans nittende i sæson, så hans gennemsnittet på et mål per kamp holder fortsat. Efter kampen fangede vi matchvinderen og Mikkel Cramer for en kommentar til kampen.

Anders Hostrup: - Svendborg spiller godt, så vi skulle spille bedre, end vi har gjort på det seneste. Det var en spændende og meget jævnbyrdig kamp. Vi kommer foran på et klassemål af snegl (Kristian Nielsen, red.), men vi får alligevel ikke overtaget. Og så scorer Svendborg et dumt mål, hvor vi ikke er 100% på. Men dejligt at få scoret til allersidst, det luner virkelig når Rishøj spillede uafgjort.

Mikkel Cramer: - Det blev en fysisk affære med mange dueller og nærkamp. Spillet blev aldrig poleret, så i stedet for måtte vi arbejde hårdt begge veje. Endnu engang formår vi at score tidligt, men vi får desværre ikke fulgt op på den gode start og den tidligere føring. Og pludselig har Svendborg så udlignet efter et dumt boldtab. Fra udvisningen og resten af kampen er bolden jo nærmest på deres halvdel hele tiden uden, at vi får spillet os frem til den helt store chance. Men heldigvis dukker en skarp topscorer op til allersidst og putter den i kassen. Det er topholdets lod, at de tætte kampe ofte falder ud til deres fordel. Men der er ingen tvivl om, at spillet skal blive bedre. Vi har endnu ikke fået flow i pasningsspillet, og vi kan ikke blive ved med at vinde, når vi ikke spiller godt.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu