Kommentarer lørdagens sejr

Kommentarer lørdagens sejr Efter lørdagens 4-2 sejr over HIK...
Skrevet d. 12-08-2013

Kommentarer lørdagens sejr

Efter lørdagens 4-2 sejr over HIK fangede vi målscorer Jesper Henriksen og Mikkel Jespersen, der måtte udgå med en skade, for en kommentar.

Jesper Henriksen: - Ja vi startede jo som lyn og torden. Vi spillede hurtig og løb rigtig godt for hinanden, men efter vi laver selvmålet til 4-1, bliver vi måske lidt bange for at spille. Det hele blev for langsomt, og vi stressede alt for meget, når vi havde bolden. Det tidligere mål til 4-2 efter pausen stresser os yderligere. De presser os en del med deres lange bolde, men jeg synes, vi formår at holde fin stand. De bliver som sådan ikke rigtig farlige i åbent spil. Det udvikler sig jo til at blive en rigtig arbejdssejr, men i sidste ende er vi bare glade for de tre point, selvom det var en rigtig dårlig spillet anden halvleg. Nu er fokus på pokalkampen mod Thisted på onsdag, og der skal vi spille meget bedre i alle 90 minutter, hvis vi vil videre.

Mikkel Jespersen: - En kamp som vi jo lukker efter tyve minutter. Vi er skarpe i vores presspil og vores boldomgang og viser, hvor gode vi kan være. Den resterende del af kampen er ikke for gode, men alle mand arbejder sejren hjem, så det er positivt og dejligt at komme godt fra start i den nye turnering. Jeg håber ikke min skade er alvorlig, men nu må vi afvente og se hvad Martin "Fys" siger.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu