Kom så Skive!

Skrevet d. 10-03-2017 15:38:36

Søndag kl 13.45 spiller vi på SPAR NORD ARENA forårets første hjemmekamp.-I sæsonudlægget sidste weekend i Vejle kom vi fantastisk fra start og vandt fortjent med 0-2 over et profilstærkt VB-mandskab.

Vores unge spillertrup har fortsat tilsyneladende taget de mange positive takter med fra efteråret og generelt ser spillerne rigtig formstærke ud netop nu.

I en historisk stærk 1.division er alle holdene utrolig stærke og på dagen bliver kampene som regel afgjort med de berømte små marginaler.

-Vi går som vanligt ydmyge til værks og er bevidste om, at kollektivet først og fremmest skal fungere for at få point imod de dygtige Akademikere.

Vi er klar på, at arbejde benhamrende hårdt og rammer vores unge drenge dagen, så bliver helt sikkert en stærk præstation.

Vi har stadig nogle spillere som ikke er klar til kamp, men generelt lysner det også på den front. -De kampklare spillere træner rigtig, rigtig stærkt og for nuværende har cheftræner Kim Kristensen stor kvalitet og mange valgmuliheder, når holdet sammensættes.

Det er ikke rakatvidenskab, at vores unge spillertrup vokser en klasse eller to med stor opbakning på lægterne. -Med det budskab og opfordring in mente håber vi på mange tilskuere søndag og, at vi sammen kan få tippet marginalerne vores vej. -Vores unge spillere er klar, er Du klar på at hjælpe?

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu