Kollektivet skal og kan gøre forskellen

Kollektivet skal og kan gøre forskellen I lokalbraget mod VF...
Skrevet d. 20-09-2012

Kollektivet skal og kan gøre forskellen

I lokalbraget mod VFF.

Når vi fredag aften lidt før kl. 19.00 løber ind på Energi Viborg Arena, er det med stor tro på, at vi kan levere et godt resultat. Optimismen er begrundet i, at vi har en ung, ærgerrig, talentfuld og tændt spillertrup, som vil give maksimalt gas for at byde de grønne fuldtidsprofessionelle op til dans.
Såvel økonomisk som organisatorisk er vi faktuelt et godt stykke fra det flotte set-up, som vore naboer fra Viborg kan diske op med. Til gengæld har vi dyder og kvaliteter i og omkring Skive IK, der gør, at vi alligevel kan være med både imod VFF og de andre på papiret stærke hold i rækken.
Vi har de seneste mange sæsoner opbygget et stærkt kollektiv og kontinuiteten i klubben gør, at allepå og omkring holdet kender rollerne. Vi står altid sammen, arbejder for hinanden, kender koncepterne og blandt andet på den baggrund, kan vi udfordre de fleste mandskaber.
Vi vil gå ydmyge ind til fredagens kamp velvidende, at vi i manges øjne er underdogs. Vi er klar over, at vi skal op mod en stærk modstander, hvor både spillere og trænerteam er meget rutinerede og kompetente. Ingen er uovervindelige ej heller Viborg, og vi møder op med en sammentømret enhed, som kan gøre ondt på alle - også de grønne fra Viborg.
Jeg håber, at rigtig mange Skibonitter vælger at tage turen med til Domkirkebyen for at bakke op. De gule plejer at styre tribunen, når vi spiller i Viborg, og det kunne jo være noget så sjovt, hvis vi sammen kunne skabe sejren på banen!
Følgende spillere er udtaget til kampen:
Jonas Jensen, Jonas Olsen, Jacob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Jesper Larsen, Matias Olsen, Mikkel Buur, Martin Thomsen, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Kristoffer Nygaard, Anders Hostrup, Nicolas Bøgild, Morten Beck Andersen, Casper Røjkjær, Jesper Henriksen.

Forfatter: Sportschef Jesper Larsen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu