Køb et flot halstørklæde og støt SIK!

Skrevet d. 20-04-2017 10:49:22

SIK har til de sidste afgørende kampe i NordicBet-Ligaen taget et nyt våben i brug. Klubben har fået lavet et nyt design af det legendariske klubhalstørklæde, der efterhånden har en del år på bagen.

Det nye halstørklæde, der selvfølgelig er gult og blåt, kan købes til hjemmekampen på søndag på Spar Nord Arena mod HB Køge. Halstørklædet koster 100 kroner og kan også købes hos administrationen på Egeris Idrætsanlæg, hos Mou & Co og hos Sportsmaster i Skive.

GRIB nu til pungen og køb det nye halstørklæde, så drengene på banen kan se, at der også er GULT og BLÅT på tilskuerpladserne.

Det vil garantere skræmme vores modstandere, HB Køge, når en hel langside er gul og blå.

Hjælp drengene i deres heroiske kamp for at bevare placeringen i toppen af NordicBet-Ligaen.

Mød frem på Spar Nord Arena på søndag kl. 13.45.