Knebent nederlag i Lyngby

Knebent nederlag i Lyngby For anden gang i dette efterår var...
Skrevet d. 18-10-2014

Knebent nederlag i Lyngby

For anden gang i dette efterår var SIK i eftermiddag på besøg hos Lyngby Boldklub. Og for anden gang måtte de gule rejse hjem til Skive med et 1-måls nederlag i tasken. I det første opgør vandt hjemmeholdet et særdeles underholdende opgør med 5-4 og i dag blev hjemmesejren på 2-1.

Sejren var set over hele opgøret fortjent, men i slutminutterne var gæsterne i flere omgange tæt på at få det ene point med hjem. Men ingen af chancerne blev omsat i mål. Tættest på var Nicolas Bøgild i to omgange, men desværre måtte han og resten af SIK-holdet se forsøgene reddet af Kristian Joensen i hjemmeholdets mål.

Fra kampens start var det hjemmeholdet, som sad tungt på opgøret. De Kongeblå var mest og bedst på bolden og SIKerne var på hårdt arbejde. Og føringsmålet var fuldt fortjent, om end lidt løs opdækning i de bagerste rækker ikke gjorde opgaven sværere for målscorer Frederik Gytkjær. Efter hjemmeholdets føringsmål fik SIKerne, som var til start uden den normale anfører John Dyring, der sad ude med karantæne, bedre fat i kampen og resten af halvlegen var spillet meget jævnbyrdigt. I slutminutterne var hjemmeholdet dog tæt på 2-0, men dette forhindrede Mathias Rosenørn med en flot dobbeltredning.

Bare to minutter inde i anden halvleg fik hjemmeholdet så fordoblet målscoren. Scoringen sat ind på et straffespark, dømt på Mikkel Cramer for at have slået til bolden med hånden i en løbeduel med hjemmeholdets Philip Rasmussen. Meldingerne fra Lyngby Stadion efter kampen går på, at det var meget svært at finde nogle på stadion, som kunne se at Mikkel Cramer spillede bolden med hånden, men kampens dommer pegede altså på pletten på opfordring fra den ene linjedommer.

Efter 2-0 målet trak Lyngby-holdet sig lidt tilbage og den ekstra plads, som dette gav, udnyttede SIKerne til at lægge et godt pres på hjemmeholdet. Efter en lille times spil appellerede SIKerne for at én af hjemmeholdets forsvarsspilere havde taget hånden til hjælp inde i feltet, men dommer Casper Thorsøes fløjte forblev tavs. Men efter godt en times spil kom reduceringen så. Mikkel Uhre, som fra starten af anden halvleg afløste Kristian Nielsen, satte sig energisk igennem overfor Lyngby-forsvaret og fik til sidst prikket bolden under hjemmeholdets keeper. Målet var Uhres første for SIK siden ankomsten tilbage i august.

Reducering gav SIKerne mod på mere, men desværre formåede gæsterne ikke for alvor at spille sig frem til de helt åbne chance før i de allersidste minutter. Men som nævnt i indledning blev det kun ved lige ved og næsten og dermed et nyt smalt nederlag til Lyngby. Næste kamp for de gule er på fredag aften, når AB kommer på besøg på SPAR NORD Arena.

Kampfakta:

Lyngby Boldklub - Skive IK 2-1 (1-0)

Målscorere:

25. min. 1-0 Frederik Gytkjær

47. min. 2-0 David Boysen, straffespark

64. min. 2-1 Mikael Uhre

Startopstilling:

Mathias Rosenørn, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Mikkel Jespersen

Udskiftninger:

46. min. Mikael Uhre afløser Kristian Nielsen