Klart nederlag

Klart nederlag Efter skidt anden halvleg. På forhånd vidste ...
Skrevet d. 10-09-2012

Klart nederlag

Efter skidt anden halvleg.

På forhånd vidste vi, at alle mand skulle ramme dagen, hvis vi skulle hive et godt resultat med hjem Lyngby. Lyngby startede kampen bedst og indledningsvis lagde de et godt pres og kom frem til flere halve chancer. Som halvlegen skred frem kom vi bedre med og det lykkedes os faktisk i perioder at presse godt på hjemmeholdets mål.
Men bare ti sekunder før pausefløjtet scorede kampens store profil Kim Aabech desværre til 1-0. Så i stedet for at gå tilfredse til pause sluttede vi med en gedigen mavepuster. Om det var på grund af efterveerne fra mavepusteren, eller blot en kollektiv nedtur skal være usagt, men fakta blev i al fald en sløj anden halvleg, hvor vores normalt så stærke kollektiv præsterede under vanlig standard.
Hjemmeholdets Kim Aabech derimod var her, der og alle vegne og afgjorde mere eller mindre kampen på egen hånd med yderligere tre flotte scoringer. Patrick Mortensen nettede desuden en enkelt gang, og da Morten Beck reducerede for os midtvejs i halvlegen endte det hele med en komfortabel 5-1 hjemmesejr til topholdet.
Til trods for at vi ”vandt” hjørnesparksstatistikken med hele 13-3, måtte vi bagefter erkende, at vi fortjent havde tabt kampen til en effektiv og dygtigere modstander.
Vores første halvleg kan vi taktisk og spillemæssigt bruge fremadrettet. De sidste femogfyrre minutter var derimod en lærerstreg, som vi hurtigst muligt skal lægge bag os.
Heldigvis har vi mulighed for oprejsning på søndag, når vi på hjemme på fort SPARBANK ARENA får besøg af den anden Superliganedrykker i skikkelse af hærfuglene fra HB-Køge.
Vel mødt Søndag kl. 15.00, vi ses!

Kampfakta:
Lyngby - Skive IK 5-1 (1-0)

1-0 45. min. Kim Aabech
2-0 55. min. Kim Aabech, straffespark

3-0 59. min. Patrick Mortensen

3-1 70. min. Morten Beck Andersen

4-1 74. min. Kim Aabech

5-1 88. min. Kim Aabech

Startopstilling:
Jonas Jensen, Martin Thomsen, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mikkel Buur, Kristian Nielsen, Ayinde Lawal, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup, Kristoffer Nygaard, Morten Beck Andersen.

Indskiftninger:
53. min. Jesper Henriksen afløser Anders Hostrup
53. min. Mikkel Jespersen afløser Kristoffer Nygaard
78. min. Casper Røjkjær afløser Nicolas Bøgild

Advarsler:

Lyngby: ingen

Skive: ingen

Tilskuertal: 1.007

Dommer: Benjamin H. Svendborg


Forfatter: Lars Vernegaard / Sportschef Jesper Larsen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu