KIM: VI GLÆDER OS HELT VILDT!!!

Skrevet d. 29-07-2017 16:03:31

- Vi har haft en lang og meget givtig optakt, og selvom træningskampene har været med et noget blandet resultat, glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang, siger cheftræner Kim Kristensen.

- Jeg ved også, at alle spillere ser frem til at komme i gang med de kampe, hvor der står noget på spil, og jeg er helt sikker på, at vi får en flok meget motiverede spillere at se allerede i sæsondebuten.
Kim Kristensen slår fast, at kan har haft en meget motiveret trup på træningsbanen, og der hersker ingen tvivl om, at alle er klar til kampen mod Nykøbing FC, som netop er den klub, der gav Skive det nederlag, der i næstsidste runde definitivt betød, at Skive var uden chance for at blande sig i kampen om playoff-kampe.
- Sæsonpremieren er altid noget specielt - hvor står man i forhold til de andre hold i NordicBet-ligaen, siger Kim Kristensen.
- Men der skal ikke herske nogen som helst tvivl, vi er klar!!!!
Kim Kristensen er ikke bleg for at erkende, at første halvleg i den sidste træningskamp mod Thisted FC var rædselsfuld.
- Vi blev totalt løbet over ende i de første 45 minutter, og det er ikke acceptabelt, men vi spillede en virkelig god 2. Halvleg og det er de positive takter herfra jeg tager med til Nykøbing FC.
- Vi har i hele opstartsfasen mødt helt vildt stærke modstandere, der har udfordret os og sat vores styrke og svarheder under lup, siger Kim Kristensen. - Men de mange nederlag skræmmer sig ikke. Det har det været mit og holdets fokus, at finde ud af, hvor hver enkelt spiller står. Derfor har jeg også i de fleste kampe skiftet syv-otte spillere ud undervejs, for at give alle chancen for at vise, hvad de kan byde ind med.
- Når man har en trup på x-antal spillere er det vigtigt, at alle får en chance, og det har de fået, siger Kim Kristensen.
Cheftræneren slår fast, at det først var i den sidste træningskamp i Thisted, at han indikerede, hvilken startopstilling han har i tankerne til sæsonpremieren.
- Jeg har haft en række spillere i mine tanker, mens andre pladser har stået pivåbne. Det har ikke hele vejen gået, som jeg havde troet, men nu tegner der sig et virkelig fornuftigt billede, og jeg er meget positiv inden premieren på Falster, slutter Kim Kristensen.
Nykøbing FC’s cheftræner Jens Olsen, der netop har fået fornyet sin kontrakt for en længere periode, blåstempler sit holds opstart og melder holdet helt klar til næste weekends turneringskamp.
- Vi har primært haft et defensivt fokus her i opstarten, og vi har spillet fem testkampe, hvor vi har holdt nullet i tre af dem. Det er selvfølgelig rigtig positivt.
- Overordnet set er vi tilfredse med opstarten, og det er dejligt, at vi slutter med en sejr. Vi glæder os virkelig til søndag - tingene er på plads, slutter cheftræneren i Nykøbing FC,
Kampen i Nykøbing F. spilles søndag med kampstart kl. 13.45.
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu