Kim i baronens seng!

Skrevet d. 22-03-2017 20:57:14

Drømmer jeg eller er jeg vågen?

Cheftræner Kim Kristensen må nærmest føle sig som Jeppe i baronens seng i ”Jeppe på bjerget”.

Med en formidabel start på forårssæsonen med tre sejre på stribe over Vejle, AB og Nykøbing FC var SIK pludselig på førstepladsen i 1. division. Pladsen var dog kun til låns et døgns tid, men efter Hobros sejr over Roskilde var andenpladsen stadig en realitet.

På søndag gælder det muligheden for at jagte den fjerde forårs-sejr i træk og netop søndagens modstander er Næstved, der kickstartede sejrsstimen. På et besøg i december vandt vore unge drenge med 3-2 i det sydsjællandske og siden er det blevet til sejr på sejr på….

Kim Kristensen har allerede sagt, at man ikke regner med en oprykningsplads i denne sæson.
- Noget af det, vi har haft succes med, er det her med, at vi tager én kamp ad gangen - selvom det er kedeligt at høre på. Men sådan er det bare for os, siger han.

- Der er forskel på truppen nu i forhold til i efteråret. Der er meget mere bund i spillerne nu. Truppen er blevet lidt bredere, så vi har lidt flere valgmuligheder. Jeg tror ikke, vi kommer til at opleve et Skive-hold, som taber med 4-0 og 5-0, har Kim Kristensen sagt til bold.dk.
- Det kan godt være, vi kan rende ind i en enkelt røvfuld, men jeg kan mærke, at der er meget mere at stå imod med nu. Det kan godt være, vi kan tabe tre kampe i streg, men det bliver ikke på samme måde som i efteråret, hvor vi gik helt ned.

- Alle kampe i den her række er mega-tætte. Hvis vi begynder at kigge for langt frem, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det går galt. Så vi har fokus på næste modstander og forbereder os helt vildt godt på det - det er vejen frem. Og så tror jeg også, at vi kan drille nogle af de andre tophold, siger Kim Kristensen.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu