Jungle`s corner!

Skrevet d. 21-04-2016 11:22:02

En "servicemeddelelse" til vores kære kollegaer fra Næstved Boldklub. Men først en lille sjov historie.

Lad os skrue tiden knap et årti tilbage. Helt præcis til d. 19. august 2007. Skive var nyoprykkere i 1.division. De to første spillerunder havde kastet 0 point af sig efter 1-2 nederlag hjemme mod Vejle og 2-0 nederlag i Køge.
Nu var det tid til 3. runde og turen gik til Næstved. Skive Sharks var hoppet i et par biler og sat kursen mod det sydlige sjælland.
Turen ned gennem jylland og over fyn gik planmæssigt. Det er først da vi nærmer os Næstved at der går ged i den. Det viste sig nemlig at der på kampdagen var et cykelløb omkring Næstved. Hjemmeværnet var derfor ude for at dirigere trafikken rundt og flere indfaldsveje til Næstved var helt lukket, så vi blev sendt ud på en noget alternativ rute, hvilket datidens GPS´er ikke helt var gearet optimalt til. Det gik så skidt at vi faktisk kom for sent til kampen. Da vi endelig kunne parkere på p-pladsen udenfor Næstved Stadion havde kampen været i gang i næsten 10 minutter. Faktisk lige nøjagtig på det sekund vi steg ud af vores biler kunne vi høre brølet inde fra stadion, og så vidste vi at Næstved var foran 1-0. Der var spillet 9 minutter og Karsten Jensen havde scoret. Resten af kampen er næsten glemt, for det var ikke spor sjovt. Karsten Johansen tog over og scorede et hattrick og Skive tabte 4-0 og stod stadig uden point. Faktisk skulle Skive hen i 12.runde for at få den første sejr i 1.division. Lykkeligvis endte Skive med at overleve og resten er historie.

Hvorfor nu denne historie tænker i måske?

Jo simpelthen fordi det nu er blevet tid til hævn. D. 1. maj gæster Næstved nemlig Skive, som de har prøvet mange gange. Men netop denne gang er der et stort cykelløb i Skive og opland. RENT LIV løbet finder sted den dag, et løb der endda vises på TV3. Men dette betyder jo at der er chance for at nogle af vejene syd for byen kan være spærret af eller at hjemmeværnet vil lede trafikken. Jeg ved ikke hvordan det helt spiller sig an. Men kære Næstved og Næstved fans. Som en god service vil vi her opfordre jer til at køre hjemmefra en halv time før, i tilfælde af at trafikken er generet i timerne omkring kamptidspunktet.
Det står jo skrevet i stjernerne at Skive endelig får sin revanche og vinder 4-0 nu hvor der endelig er et cykelløb på kampdagen. Og i skulle jo nødig misse det første mål, ligesom vi gjorde det for over 8 år siden wink-humørikon
Nå ja, og så er det jo d. 1.maj, og Skive Stadion ligger lige ved siden af anlægget/parken i Skive. Så kære Næstved, vi håber at se jer til en kold pilsner i parken efter kampen, selvom resultatet nok ikke bliver noget i vil glæde jer over wink-humørikon Næstved er det eneste grønne vi ikke hader grin-humørikon

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu