Jesper N.: Vil spille 1. division igen

Jesper N.: Vil spille 1. division igen Som nævnt tidligere f...
Skrevet d. 29-10-2013

Jesper N.: Vil spille 1. division igen

Som nævnt tidligere forlængede årets spiller i SIK i 2012, Jesper Nielsen, i fredags hans kontrakt med SIK. Jespers nuværende aftale med SIK løber frem til juni 2014, men denne er altså nu blevet forlænget frem til udgangen af 2015.

Sportschef Rasmus Brandhof udtaler i forlængelse af den nye kontrakt: -Jesper er klart den bedste forsvarsspiller i 2. division og er også mere end god nok til 1. division. Han er hurtig og er stærk i mand til mand duellerne. Derudover er han en super fyr, som er glad, omgængelig og meget vellidt. Vi er naturligvis glade for den loyalitet, Jesper viser overfor klubben ved allerede at forlænge nu. Han kunne have ventet og set, hvad der skete til januar, hvor han var fri til at forhandle med andre klubber.

Selv siger Jesper Nielsen om hans kontraktforlængelse: -Jeg har en ambition om at komme til at spille 1. divisionsfodbold igen. Og med de ambitioner som SIK har, er jeg sikker på, klubben igen bliver en etableret klub i landets næstbedste række.

Tillykke til Jesper med den nye aftale.