Jakob M.: Det holdt hårdt

Jakob M.: Det holdt hårdt Fredag aften sled Skive sig til de...
Skrevet d. 13-04-2014

Jakob M.: Det holdt hårdt

Fredag aften sled Skive sig til den tredje sejr ud af tre mulige her i foråret, da FC Skanderborg blev besejret 2-1. Kampen blev aldrig den store oplevelse rent spillemæssigt for de knap 800 tilskuere på SPAR NORD Arena, og cheftræner Jakob Michelsen indrømmer da også at præstationen fredag aften ikke var i top.

- Det holdt hårdt og var ikke ret kønt. Der skal mere til, hvis vi skal have point i de to svære udekampe, som venter os i Påsken. Men det er jo super dejligt at få tre point på en dag, hvor vi ikke rammer vores spillemæssige niveau. Det er også nødvendigt for os at blive ved med at vinde. Rishøj har jo vist, at de vil lege med, og de kommer ikke til at smide ret mange point. Stor ros til drengene for en rigtig god start på kampen, hvor vi satte tryk på og kommer tidligt foran. Vi scorer to flotte mål, men alt for meget kommer til at foregå på et godt kæmpende Skanderborg holds præmisser med en masse duelspil og dødbolde, siger Jakob Michelsen.

For tredje kamp i træk måtte SIK-holdet lade en spiller udskifte med en skade. En faktum der naturligvis bekymrer cheftræneren. - Det er ærgeligt og bekymrende, at Mads Eriksen måske er ude resten af foråret, når vi i forvejen har to profiler i vores anfører Jakob Andersen og Dustin Corea ude på ubestemt tid. Det er altså tre spillere, som alle startede inde i forårspremieren, som nu er ude med skader. Jeg håber ikke den tendens fortsætter, slutter Jakob Michelsen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu