Ingen nye aftaler til Moneron og Tunde

Ingen nye aftaler til Moneron og Tunde Arbejdet med at trimm...
Skrevet d. 10-06-2014

Ingen nye aftaler til Moneron og Tunde

Arbejdet med at trimme truppen til den nye sæson pågår fortsat. Endnu er der ikke meldt om nye ansigter til truppen. Derimod har endnu to spillere i den forgangne uge fået besked på, at de ikke får forlænget deres aftaler, når disse udløber med udgangen af juni måned.

Det drejer sig om Sebastian Moneron og Tunde Ogunbiyi, der begge kom til SIK i optakten til forårssæson. For Monerons vedkommende er det indtil dato blevet til seks optrædener for de gule, men den seneste månedstid er blevet spoleret af en skade. Tunde derimod har vogtet målet i de seneste kampe, som afløser for skadede Daniel Krog. Men da Tunde i øjeblikket opholder sig i Danmark på et studievisum, der er på vej mod udløb, vil det kræve en kontrakt af en vis størrelse for at Tunde kan blive i klubben. Og dette er der for nuværende ikke økonomi til.