Igen Og Igen Og

Igen Og Igen Og Der er ikke umiddelbart den store sammenhæng...
Skrevet d. 05-04-2014

Igen Og Igen Og

Der er ikke umiddelbart den store sammenhæng mellem Skive IK og Nephew. Og dog. Tilbage i 2006 udgav Nephew albummet Interkom Kom ind. På dette album er en sang med samme titel som denne artikels overskrift. Og her kommer der så lidt sammenhæng ind i billedet. For lørdag eftermiddag vandt SIK igen og igen og Anders Hostrup scorede igen og igen.

I forårspremieren sidste lørdag blev FC Sydvest besejret med sikre 3-0. I dag blev Skovbakken så besejret med samme cifre, og dermed har rækkens suveræne tophold klart markeret, at holdet er, hvor det skal være, og at forfølgerne skal stå tidligt op, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at indhente SIK-mandskabet.

På forhånd var der varslet svære baneforhold i Århus. Og dette holdt stik. Men et ujævnt og langhåret græstæppe til trods blev sejren sikker og fortjent. Lidt malurt kom der dog i bægeret. Kort før pausefløjtet måtte anfører Jakob Andersen efter en duel lade sig udskifte med en brækket næse og en, viste det sig senere, mindre hjernerystelse. I minutterne efter Jakobs uheld - og inden SIK fik sat en erstatning på banen - havde hjemmeholdet deres bedste mulighed før pausen, men overliggeren reddede for Daniel Krog.
Såvel pauseføring som slutresultat var fuldt fortjent. Føringsmålet blev sat ind af topscorer Anders Hostrup, der var først på en løs bold i Skovbakken-feltet. Hostrup var også manden bag kampens sidste scoring - nummer atten i sæson fra hans side - sat op af indskiftede Jesper Henriksen. I mellem de to "Hossie" kasser, var det Mikkel Jespersen, der assisteret af Nicolas Bøgild, flot satte scoringen til 0-2 ind. En scoring der reelt afgjorde kampen. Pauseføringen kunne og burde nok have været et mål eller to større. Men Mikkel Jespersen misbrugte en friløber, og såvel Hostrup som Mads Eriksen havde gode hovedstødsmuligheder.
I anden halvleg faldt intensiteten efter Mikkel Jespersen scoring, men hjemmeholdet bed fortsat fra sig. Farligt foran Daniel Krogs mål blev det dog først for alvor i kampens sidste ti minutter. Men de gule af afviste alle forsøg og kørte en sikker og som nævnt fortjent sejr i hus. Og for anden kamp i træk holdt SIKerne modstanderen fra at score.
Med knap et kvarter tilbage af opgøret gav cheftræner Jakob Michelsen debut på SIKs bedste mandskab til blot 17-årige Frederik Brandhof, da han blev sendt på banen i stedet for topscorer Anders Hostrup.
Næste kamp for de gule er fredag aften hjemme på SPAR NORD Arena, når FC Skanderborg kommer på besøg.

Kampfakta:

IK Skovbakken - Skive IK 0-3 (0-1)

Målscorere:

11. min. 0-1 Anders Hostrup

53. min. 0-2 Mikkel Jespersen

75. min. 0-3 Anders Hostrup

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Mads Nørby, Kristian Nielsen, John Dyring, Mikkel Jespersen, Mikkel Cramer, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

46. min. Sebastian Moneron afløser Jakob Andersen

64. min. Jesper Henriksen afløser Mikkel Cramer

78. min. Frederik Brandhof afløser Anders Hostrup

Advarsler:

Skovbakken:

Skive: Mads Eriksen

Tilskuertal: 105

Dommer: Steffen L. Christensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu