Igang igen

Igang igen Konfekten er spist, juletræet plyndret, gavepapir...
Skrevet d. 08-01-2014

Igang igen

Konfekten er spist, juletræet plyndret, gavepapiret kørt til genbrug og krudtet er skudt af. Dagene er blevet længere og foråret nærmer sig. Og i dag havde cheftræner Claus Madsen så kaldt truppen sammen til årets første træning. Hele truppen fraset Dustin Corea og Nicolas Bøgild, der begge har fået lov at holde en ekstra uges ferie, var i træningstøjet til en let gang løb og træning.

Førstepladsen i 2. division vest skal forsvares. Og vejen mod mere succes er som altid på denne årstid fyldt med masser af hårdt og surt arbejde. De første par uger står den på en stille og rolig opstart inden "bissen" for alvor skrues på. På nuværende tidspunkt er der ingen nye folk på trapperne, men det forventes at den tidligere FCM-spiller Mads Steffens, der kortvarig var forbi og vise sig frem tilbage i juli måned, atter dukker op og træner med i en periode.

Som tidligere omtalt her på siden er der på nuværende tidspunkt planlagt syv testkampe frem mod forårets første turneringskamp. Første testkamp er mod FC Midtjylland, og kampen er netop blevet flyttet, således denne nu afvikles mandag den 17. februar. Kampen spilles kl. 16.00 på kunststofbane i Ikast.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu