Iaften går det løs!

Iaften går det løs! Kl. 19.00 på SPARD NORD ARENA byder vi i...
Skrevet d. 25-07-2014

Iaften går det løs!

Kl. 19.00 på SPARD NORD ARENA byder vi indenfor til første kamp i årets Nordic-bet liga.

Samtlige spillere er toptændte og klar på at vise hjemmepublikummet, at vi også kan spille med i Nordic-bet ligaen.

Vi har over sommerpausen haft en del udskiftninger i spillertruppen og føler selv at vi p.t står stærkt rustet til de kommende opgaver.

Vi har en ekstrem sulten spillertrup, som fysisk er hvor de skal være og jeg forventer derfor også at vi kan matche aftenens modstander fra HB-Køge.

Sjællænderne er ligesom os selv kendetegnet ved at have gode boldspillere, så umiddelbart tegner det på papiret til en åben og seværdig affære.

Vores opstart har været præget af mange gode træningspas samt 3 testkampe, hvor vi imod Horsens, Vejle og Fredericia har vist mange fine tendenser.

Testkampene har alle været jævnbyrdige og vist at vi kan være med i 1.divisionstempo.

Kampene har dog også tydeligt vist, at der ikke er råd til forkerte dispositioner og dumme boldtab, når man som hold er i ubalance.-Modstanderne er på et højt niveau og straffer på kynisk vis de mindste fejltagelser.

Vi går ydmyge ind til kampen og klar på at arbejde benhamrende hårdt. -Vi er spækket med optimisme og til trods for, at vi skal op imod en dygtig modstander tror vi på et godt resultat.

Følgende spillere er udtaget til kampen:

Daniel Nors, Daniel Krogh, Andreas Albech, Mikkel Cramer, Jacob Andersen, Jesper Nielsen, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Anders Vestergaard, Mads Eriksen, Nicolas Bøgild, Mathias Pedersen, Victor Nielsen, Kristian Nielsen, Kasper Kempel, Frederik Brandhof, John Dyring.


Forfatter: sportschefen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu