I morgen er ....

I morgen er .... der forårspremiere ! Siden vi fredag den 8....
Skrevet d. 28-03-2014

I morgen er ....

der forårspremiere ! Siden vi fredag den 8. november 2013 hjemme på SPAR NORD Arena spillede efterårets sidste turneringskamp mod Ringkøbing IF, er der gået 141 dage. Nu er det så igen endelig blevet tid til det fodbold handler om - kampe om point. En lang vinterpause er overstået og lørdag, går det atter løs.

Alle på og omkring holdet glæder sig til at komme i gang og uden sammenligning i øvrigt, er stemningen vel nærmest, som i sekunderne inden bonden slår stalddøren op og sender køerne på græs for første gang. Forår i luften, forventningens glæde og fodbold går aktuelt hånd i hånd. Foråret er stadigvæk i sin spæde vår, men forventninger om et godt forår er der. Den øjeblikkelig førsteplads forpligter og forventningerne til holdet er naturligt nok store.

Til lørdagens premierekamp har cheftræner Jakob Michelsen stort set kunne vælge frit på alle hylder. Dog må han se bort fra John Dyring, som afvikler en karantænedag. Ligeledes er Henrik Kappleborg fortsat skadet. Følgende trup er udtaget til at fortsætte efterårets stime:

Daniel Krog, Mads Nørby, Frederik Brandhof, Jesper Nielsen, Kristian Nielsen, Dustin Corea, Jesper Henriksen, Mikkel Jespersen, Christian Andreasen, Anders Hostrup, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Andreas Kiilerich, Mikkel Cramer, Jesper Thor Larsen, Nicolas Bøgild, Sebastian Moneron, Tunde Ogunbiyi.

Velmødt lørdag kl. 13.00 på SPAR NORD Arena til forårspremieren SIK - FC Sydvest.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu